Duets ,,PatrīcijaXAnna” laiž klajā savu otro singlu “Mana sirds ir elle”

Jaunās dziedātājas, Patrīcija Spale un Anna Patrīcija Karele, kuras apvienojušās kopīgā duetā ar nosaukumu ,,PatrīcijaXAnna”, šodien, 30. maijā, laiž klajā savu otro singlu ,,Mana sirds ir elle”, kura videoklips pieejams audiovizuālās straumēšanas vietnē ,,YouTube”.

,,Jaunā dziesma vēsta par sarežģītām attiecībām, kas likušas emocionāli apdedzināties,” tā par dziesmas vēstījumu stāsta dueta dalībniece Anna Patrīcija Karele. ,,Apdegumi sadzīst, bet rētas paliek uz mūžu, tāpēc dažreiz ir vajadzīgs nedaudz emocionāli apdedzināties, lai spētu saprast savu patieso vērtību,” piebilst Anna. ,,Dziesmas tapšanas procesā radās ideja meitenēm likt nedaudz izkāpt no savas komforta zonas, mēģinot vienu dziesmas pantiņu ierepot, un, manuprāt, tas ir izdevies ļoti labi,” tā par dziesmas procesu izsakās dziesmas mūzikas autors un producents Armands Rutkovskis (Arutt).

Duets ,,PatrīcijaXAnna” radās 2020. gada izskaņā, kad abas jaunās dziedātājas saprata, ka vēlas kopīgi radīt mūziku. 2021. gada pavasarī duets izdeva savu pirmo singlu ar nosaukumu ,,Kāpēc Tu Man Zvani”. Meitenes ieguvušas plašu uzmanību sociālo mediju platformā ,,TikTok”, kurā viens no ievietotajiem video sasniedzis 3 miljonu skatījumu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar