Double Faced Eels izziņo gaidāmo albumu ar divām jaunām dziesmām

Šodien, 12. jūnijā grupa Double Faced Eels (DFE) izdod uzreiz divas jaunas dziesmas, “Kur esi tu?” un “Cenu zīmes”, no jūlija beigās gaidāmā albuma “Neformāts”.

“Katrs mēs dzīvē meklējam, ko savu — naudu, laimi, māju vai automašīnu. “Kur esi tu?” ir par to, ka tiek meklēts tavs dzīves labākais draugs jeb partneris. Dažiem to izdodas laimīgā kārtā atrast jau vidusskolā, citiem, meklējumi turpinās līdz tie atrod savu dvēsles radinieku. Lai meklējums nebūtu pelēks un stāsts nepanesami garš, tad grupas izvelētais aranžējuma un dziesmas mākslinieciskais virziens ir maksimāli tuvināts vasaras noskaņojumam, vieglā un pozitīvā manierē,” tā par dziesmu saka grupas dalībnieki. 

Double Faced Eels jaunākais albums “Neformāts” tiks izdots 29. jūlijā un ir grupas radošo darbu nākamais etaps, kas seko iepriekšējam, 2018. gadā izdotajam EP “Atspulgs”. 

”Vēljoprojām turamies pa gabalu no ģitārroka! Salīdzinājumā ar Atspulgu, vienlaicīgi albumā mēs aizejam pozitīvākā un rotaļīgākā virzienā, gan arī dažās dziesmās ļaujam vaļu savai huligāniskajai pusei. Zināmā mērā vienmēr esam jutušies kā vietējās mūzikas industrijas neformāts, tāpēc tad, kad šis vārds radās kā teksts vienai no dziesmām, uzreiz bija skaidrs, ka tā ir jānosauc arī albums,” stāsta grupas izveidotājs Marka. 

Klausītāji būs patīkami pārsteigti par to, ka albumā atkal aktīvi dzied ilggadējais grupas līderis — Marka: “Mēs izlēmām pienācīgi izmantot šo priekšrocību, ka mums ir divi solisti ar dažādām balsīm, raksturiem un stiprajām pusēm, lai radītu labāko, ko varam. Albumā būs arī sadarbības ar citiem māksliniekiem un autoriem.”

Šogad aprit 20 gadi kopš tika dibināta grupa Doubel Faced Eels: “Esam kopā uzauguši un pieauguši — gan kā mūziķi, gan kā cilvēki. Esam spēlējuši gan trim cilvēkiem Tukuma naktsklubā, gan tūkstošiem skatītāju visā pasaulē Best.Cover.Ever no studijas Losandželosā. Tā ir vērtība, kuru grūti aprakstīt vārdos.”

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar