Charlie Vas ar grupu “ATOM” aicina uz albuma prezentāciju

Panamietis, rock – fusion mūzikas grupas “ATOM” solists Charlie Vas, kas Latvijā dzīvo aptuveni trīs gadus, radošā Latvijas mūziķu kompānijā sagatavojis oriģinālu un uzmanību piesaistošu koncert-programmu, aicinot ikvienu uz grupas “ATOM” pirmā studijas albuma „The Milky Way” prezentācijas koncertu rīt, 4. decembrī, K.K. fon Stricka villā, plkst. 20.00. Tā ietvaros līdzās grupai uz skatuves kāps arī mūziķi Madara Dzintara un Rihards Lībietis.

Grupas “ATOM” pirmais studijas albums “The Milky Way” radies starpvalstu sintēzē, un koncertā pievienojoties citiem mūziķiem, būs dzirdamas kā mierīgas un liriskas dziesmas, tā arī enerģiski uzlādētas melodijas. Charlie Vas kopā ar muzikālo apvienību vēlas sniegt iespēju klausītājiem aizdomāties par to, cik ātri mēs dodamies cauri Piena ceļa galaktikai. Mēs par to zinām ļoti maz. Cenšoties izprast nezināmo, mums ir iespēja apjaust, cik tālu vēl varētu doties.

Solists un mūziķis Charlie Vas stāsta: „Esmu patiesi laimīgs, ka esmu atklājis latviešu viesmīlību un šo gadu laikā ieguvis virkni draugu un paziņu, kuriem mūzika nav sveša. Tas rada daudz ideju un arī iespēju tās realizēt. Tas atspoguļosies rīt gaidāmajā koncertā, uz kuru ir aicināts ikviens interesents.”

Pie grupas albuma darbu uzsākām jau 2018. gada rudenī. Tā tapšanas radošais process norit bez apstājas, līdz muzikālais materiāls ir gatavs un tiek nodots jums – klausītājiem. Pirmais studijas albums ir nozīmīgs solis, pie kura strādājām ļoti atbildīgi. Vēlamies radīt īsto balansu starp liriskām un atraktīvām, dinamiskām dziesmām. Albumā „The Milky Way” ir iekļauta radoša un daudzšķautņaina mūzika. Tajā ir iekļautas dziesmas gan rock-fusion, kā arī indie mūzikas elementi. To kā mums tas ir izdevies, aicinām nākt noskaidrot, pievienojoties muzikālajā ceļojumā!” 

Gaidāmais koncerts, kas tāpat kā albums nodēvēts par “The Milky Way”, norisināsies divās daļās. Pasākuma pirmajā daļa tiks atklāta ar projektu „Mīlestības un miera dziesmas”, kas tapis sadarbojoties Charlie Vas, Aināram Majoram, Madarai Dzintarai un Rihardu Lībietim. Tas ir mūziķu redzējums par mīlestību. Cik dažādās perspektīvās mēs varam uz to raudzīties. „Mūsu veikums ir kā garšīgs vecmāmiņas ievārījums, kas pārliets pāri pašcepta rupjmaizes šķēlei – mīlestība, miers un siltums,” tā muzikālo kopdarbu raksturo mūziķis Rihards Lībietis. Koncertu turpinās jaunie, perspektīvie mūziķi Toms Kagainis un Miķelis Dzenuška, kuri klausītājus aizvedīs ritmiskā ceļojumā, savukārt to noslēgs grupas „ATOM” uzstāšanās. 

Grupas pirmā studijas albuma „The Milky Way” prezentācijas koncerts norisināsies rīt, 4. decembrī, plkst. 20.00 K.K. fon Sticka villā, ieeja pasākumā bez maksas. 

Foto: Artiom Vidzemsky

TOP Komentāri

avatar