Arstaruslmirus izsludina albumu un koncertus

Mūziķis un producents Arstarulsmirus 2020. gada pirmajā pusē plāno izdot albumu “Skatu punkti”. Līdz ar šo notikumu tiek izsludināti pirmie koncertsērijas koncerti: 3. maijā koncertzālē “Lielais dzintars, “ Liepājā un 9. maijā Vidzemes koncertzālē, Cēsīs.

Pirms neilga laika pie klausītājiem nonāca dziesma “Citādi”, kas ir pirmais oficiālais singls no gaidāmā albuma un dod ieskatu Artstarulsmirus radītajā daiļradē, kurā viņš turpina aizsākto pieeju – veidot skaņdarbus eklektiskā manierē, kurā tiek mēģināts balansēt starp emocionāli izteiksmīgām rečitatīva intonācijām un daudzbalsīgiem vokālistu dziedājumiem, starp dzīvo instrumentu skanējumu un futūristiskām sintezatoru skaņām.

Saturiski jauno skaņdarbu virzienu autors dēvē par “Vēlējuma dziesmām”. Šo kompozīciju mērķis ir vairot vērtīgāku un līdzjūtīgāku attieksmi pret cilvēka iekšējo pasauli, kā arī veicināt sirsnīgas, atbalstošas un cieņpilnas savstarpējās attiecības. Arstarulsmirus vārdiem: “Vēlējuma dziesmas ir tekstu kopumi, kurus es novēlu ikvienam līdzcilvēkam – izdziedāt vai izteikt.“

Koncertā būs dzirdami pavisam jauni skaņdarbi no albuma “Skatu punkti”, kā arī dziesmas, kuras tapušas periodā, kad mūziķis uztsājies ar skatuves vārdu Gustavo.

“Koncertprogrammas skanējuma un gaismu dramaturģija, kā arī stilistika veidota tā, lai radītu daudzslāņainu, dinamisku un vieglu noskaņu, kas palīdzēs klausītājam uztvert dziesmās esošo bagātīgo tekstu daudzumu,” par iecerētajiem koncertiem stāsta Arstarulsmirus.

Pirmie koncersērijas “Skatu punkti” koncerti notiks maija sākumā: 3. maijā Liepājā un 9. maijā Cēsīs. Biļetes uz koncertiem iegādāmajamas jau tagad internetā aula.lv.

Publicitātes foto: Aiga Rēdmane

TOP Komentāri

avatar