Vēl iespējams pieteikt divu dienu programmu Sarunu festivālam LAMPA 2020

Kopā varam paveikt to, kas vienatnē nav pa spēkam! 19. un 20. jūnijā Cēsu pils parkā notiks sestais Sarunu festivāls LAMPA, kura virstēma šogad ir “kopā”. Vēl līdz 8. janvārim dalību festivālā aicināts pieteikt ikviens, kurš vēlas organizēt vairāk nekā vienu pasākumu un radīt interesantu saturu divu dienu garumā.

“Kategorisku un savstarpēji izslēdzošu viedokļu vidē, kas tik ļoti dominē publiskajā telpā, ir īpaši svarīgi apzināties un runāt par to, kas mūs vieno. Sestā festivāla virstēma “kopā” mudina meklēt tās tēmas, kas ir svarīgas mums visiem kopā, sarunāties pat tad, ja esam atšķirīgi, un strādāt kopā, lai paveiktu lielas lietas,” atklāj sarunu festivāla LAMPA direktore Ieva Morica.

Līdz 8. janvārim sūtīt pieteikumus aicināti visi, kuri vēlas festivālā piedalīties ar savu telti un organizēt pasākumus abās festivāla dienās. Savukārt organizatori, kuri sava pasākuma norisi iecerējuši nodrošināt uz kādas no esošajām LAMPAS skatuvēm, dalībai pieteikties varēs nedaudz vēlāk – no 13. janvāra līdz 29. februārim.

Tā kā pasākumu skaits un festivāla teritorija ir ierobežota, visi pieteikumi piedalīsies konkursā, kurā tos vērtēs festivāla rīkotāji. Pieteikumu izvērtēšanas rezultāti tiks paziņoti individuāli ne vēlāk kā 31. janvārī.

Sīkāka informācija par pieteikšanos un pasākuma pieteikšanas anketa meklējama festivalslampa.lv/lv/daliba.

Par festivālu

Sarunu festivāls LAMPA ir vieta vērtīgām sarunām, domu apmaiņai, prāta asināšanai un redzesloka paplašināšanai – tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt, un visiem, kas gatavi uzklausīt. Galvenais festivāla mērķis ir stiprināt demokrātijas, diskusiju un cieņpilnu sarunu kultūru Latvijā. LAMPU Cēsīs 19. un 20. jūnijā iedegs Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, Swedbank Latvija, komunikācijas vadības aģentūra “Deep White”, reklāmas aģentūra “Armadillo”, Cēsu novada pašvaldība un British Council Latvija. Projektu finansiāli atbalsta arī Vācijas Federālā Ārlietu ministrija, Open Society Foundations, Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā un “Latvijas Finieris”. 

TOP Komentāri

avatar