Aivo Oskis izdod mīlestības piepildītu dziesmu “Īstā un vienīgā”

Klausītāju vērtējumam savu jaunāko singlu “Īstā un vienīgā” nodod pašmāju dziedātājs Aivo Oskis. Dziesmā ievīts īstas mīlestības vēstījums, kas lieliski iederēsies arī kā jaunlaulāto pirmās dejas pavadījums.

Nav noslēpums, ka lielākoties dziesmas vēsta par pārdzīvojumu, sāpēm, par alkām pēc kaut kā, kas pietrūkst, arī Aivo līdzšinējie singli pārsvarā savos stāstos bijuši par atraidījumu, pārdzīvojumu un neizdošanos. Taču šoreiz dziesma ir par spēcīgām jūtām, par mīlestību, par sajūtu, kad divi cilvēki ir satikušies un var saukt viens otru par savu īsto un vienīgo. Un tie, kuriem dzīvē ir izdevies to piedzīvot, var būt patiesi laimīgi cilvēki, jo tikai tie spēj saprast šo “Īstā un vienīgā” patieso un spēcīgo nozīmi.

“Es uzskatu, ka mīlestība nav kaut kas viens, to veido daudz un dažādas mazas lietas. Kad iepazīsties ar kādu cilvēku un saproti, ka arī pats kļūsti labāks, ka pamani lietas, ko agrāk, iespējams, nemanīji, ka jūti, ka kopā ar šo cilvēku spēj izbaudīt tik daudz jauna, jūti, ka skaties uz viņu citādāk. Un tad nāk sajūta, ka – jā, es esmu iemīlējies! Bet kurā brīdī? Tas vairs nav svarīgi, jo mīlestība ir stiprāka par visu! Šī sajūta ir jātver, jāizbauda un kopīgiem spēkiem jānotur visa mūža garumā. Spēju iztēloties šo dziesmu arī kā pirmo deju kāzās, jo, manuprāt, šis “Īstā un vienīgā” vēstījums ir ļoti spēcīgs un iedvesmojošs, kā arī tāds, kas liek atskatīties uz skaisto mīlestības stāstu, kas savedis pāri kopā, kā radušās jūtas, kādas bijušas iemīlēšanās sajūtas un to, cik īsta un spēcīga ir mīlestība, kas tiek pieredzēta,” saka Aivo.

“Īstā un vienīgā” teksta autors ir Oskars Deigelis, bet mūzikas autors un producents – Juris Ludženieks.

Foto: publicitātes (A.Martinovs)

TOP Komentāri

avatar