Aicina iepazīt augstskolu Atvērto durvju dienā

Ikviens studēt gribētājs aicināts apmeklēt Atvērto durvju dienu, kas notiks 21. jūlijā plkst. 17.00 Biznesa augstskolā Turība. Pasākuma laikā būs iespējams uzzināt vairāk par studiju programmām, kā arī tikties ar studentiem un pasniedzējiem, lai uzdotu sev interesējošus jautājumus par studiju procesu, piedāvātajām studiju programmām, kā arī studentu dzīvi.

„Šobrīd ir pats piemērotākais laiks, lai ielūkotos studiju procesā. Apmeklējot atvērto durvju dienu, topošajam studentam ir iespēja iedziļināties studiju procesā, ielūkoties auditorijās, aprunāties ar pasniedzējiem un kārtīgi izpētīt izvēlēto studiju programmu. Ja vēl nav skaidrs, kādā virzienā studēt, tikšanās ar esošajos studentiem un mācībspēkiem var palīdzēt pieņemt lēmumu,” uzsver Biznesa augstskolas Turība Attīstības direktore Marta Kive. 

Pasākuma pirmā daļa norisinās lekcijas formātā, kam seko sarunas ar interesējošā studiju virziena pārstāvjiem, bet noslēgumā – ekskursija augstskolas teritorijā, kuras laikā būs iespējams ielūkoties augstskolas auditorijās, sporta zālē, bibliotēkā, studentu viesnīcā, interaktīvās mācību telpās, Studējošo pašpārvaldes birojā un Biznesa inkubatorā.

Pasākums notiks, ievērojot epidemioloģiskās drošības prasības. Labu laikapstākļu gadījumā pasākums notiks augstskolas pagalmā. 

Aicināts ikviens interesents, aizpildot anketu. 

Biznesa augstskola Turība piedāvā 27 studiju programmas no koledžas līdz doktorantūrai, kas sniegs iespēju papildināt zināšanas un praktiskās iemaņas ikvienam studēt gribētājam jebkurā karjeras posmā, neatkarīgi no tā, vai tikko absolvēta vidusskola vai jau iegūta pieredze darba tirgū. 

TOP Komentāri

avatar