Latvijā sāk ražot Islandes jogurtu
Uzņēmuma jaunais produkts pagaidām paredzēts vietējam tirgum un tas izceļas ar īpašu uzturvērtību, kā arī neierastu garšu. Jogurts “Skyr” tiek gatavots no vājpiena, tādēļ tas tikpat kā nesatur tauku, taču tajā ir trīs reizes vairāk olbaltumvielas, nekā citos jogurtos.
Jogurts tiek gatavots pēc unikālas Islandē radītas tehnoloģijas un islandiešiem “Skyr” ir pazīstams jau vairāk nekā tūkstoš gadu. Tagad to iepazīst un garšas īpašības atzinīgi novērtē arī citās pasaules valstīs, tostarp arī Latvijā.
Lasi vēl:
Profesore: Mainās priekšstats par maksātnespējas vai tiesiskās aizsardzības procesiem
Ja tirdzniecības nozarei nepiešķirs nomas maksas atbalstu, draud maksātnespēju vilnis
Sporta nozare vairs nespēj izturēt ilgāku “lockdown” – apgrozījuma kritums sasniedzis kritiskos 90%
Zaļais režīms tirdzniecībā nozīmē dzīvību – gan cilvēkiem, gan biznesam
TOP Komentāri