5 biežākās nokalpojuša telefona pazīmes

Parasti saka, ka viedtelefona mūžs nav ilgāks par diviem gadiem, bet, ja ierīce kalpo labi – vismaz mums pašiem tā liekas, tad nevēlamies to mainīt, jo esošā šķiet pati praktiskākā. LG Electronics (LG) ir apkopojis klasiskākās pazīmes, kuras telefonu lietotāji atsakās pieņemt, lai gan laiks liecina par labu jauna telefona iegādei.

Tu atver telefonu, lai atbildētu uz zvaniem

Tu noteikti esi pilnveidojis locītavas manevru, lai ar vienu roku pieņemtu zvanus, taču ātri vien Tu varētu sākt izbaudīt mūsdienīga telefona priekšrocības – skārienjutīga ekrāna ērto lietošanu.

Ekrāns dzīvo savu dzīvi

Ja telefona skārienjūtīgais ekrāns ir sācis uztvert pieskārienus un pavilkšanas kustības kā ieteikumus, nevis pavēles, tad varbūt tomēr ir pienācis laiks meklēt ko jaunu.

Zirneklītis uz ekrāna

Sliktāks par lēnu telefonu ir sasists telefona ekrāns. Varbūt esi pieradis pie sasistā ekrāna līdz tādam līmenim, ka vairs tik tikko pamani zirnekļa tīklam līdzīgās plaisas, taču jauns ekrāns noteikti atvieglos dzīvi, it īpaši – neliks sasprindzināt skatienu, tādējādi nepasliktinot redzes veselību.

Viedtālrunis kļuvis par stacionāro telefonu

Ikdienā jau ir gana daudz darāmā, lai vēl speciāli ieplānotu brīžus, kad uzlādēt telefonu. Ja vien visu dienu neskatāmies YouTube video un telefons tik un tā ātri izlādējas, tad ir pietiekams pamats uzskatīt, ka ir laiks ieplānot servisa apmeklējumu vai apsvērt jauna telefona iegādi.

Adresāts pašreiz nav sasniedzams

Vai zini, kas ir sliktāk par nepieciešamību nepārtraukti uzlādēt telefonu? Pēkšņa telefona izslēgšanās. Un kuru gan nenokaitinātu pēkšņa telefona izslēgšanās un lēna ieslēgšanās vai atteikšanās ieslēgties vispār?

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar