Bokseris Kristaps Zutis un reperis Kurts piedāvā jaunu dziesmu “Es sevi radīju pats”

Bokseris Kristaps Zutis un reperis Kurts no leģendārās hip hop apvienības S’T’A klausītāju vērtējumam nodevuši jaunu singlu “Es sevi radīju pats”. Dziesmai tapusi arī video versija, kurā ne tikai abi izpildītāji, bet arī zināmais basketbolists Kaspars Kambala u. c. ceļo laikā un atgriežas bērnībā.

Kā norāda dziesmas autori, skaņdarbs ir veltījums ikvienam, kurš savā dzīvē ir smagi strādājis un visu sasniedzis saviem spēkiem. “Ne visiem dzīvē viss tiek pasniegts uz sudraba paplātes – šādi gadījumi ir izņēmumi. Visiem pārējiem panākumu cena ir smags un pašaizliedzīgs darbs, neskaitāmu grūtību pārvarēšana. Mēs šajā dziesmā izstāstām savus stāstus, bet šo dziesmu var attiecināt uz ikvienu, kas mērķtiecīgi strādājis un tur, kur šobrīd dzīvē atrodas, ir nokļuvis pateicoties tikai un vienīgi pats sev,” skaidro Kristaps Zutis un Kurts. 

Simboliski ilustrējot ceļu, ko katrs no mums noiet, veidojot savu dzīvi, dziesmas vizuālajā ekranizācijā abi izpildītāji un viņu draugi pārtop bērnos, atgriežoties bērnībā, kas ikvienam ir starta punkts un laiks, kad paši sākam radīt savu personību, izdarīt izvēles, pieņemt lēmumus.

Videoklipu dziesmai “Es sevi radīju pats” veidojis fotogrāfs un videogrāfs Klāvs Andriksons, kas ar dokumentālām filmām raksturīgiem vizuālās valodas elementiem – melnbalto un dinamisko kadru maiņu – klātienē skatītājiem ļauj sastapt Zuti un Kurtu pusaugu vecumā. Abu izpildītāju tēlos klipā prasmīgi iejutušies topošie bokseri Johans Gulbis un Edvards Prenclavs. 

Kristapa Zuša un Kurta kopīgais singls “Es sevi radīju pats” tapis ierakstu studijā “401”, to ierakstījis un māsterējis hip hop mūzikas aprindās labi zināmais pašmāju bītmeikers Tablis (Toms Horsts), bet dziesmas producēšanā piedalījies reperis Nātre (Jānis Dzenuška). Dziesma šobrīd klausītājiem pieejama Youtube, bet jau no nedēļas nogales – arī populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, tostarp Spotify.

Foto: publicitātes

 

TOP Komentāri

avatar