“X Faktora” finālistes viesojas pie “Universal Music Group”

 “X Faktora” piektās sezonas finālistes – Luka, Emilija Bērziņa un Katrīna Kovaļuka – viesojās ierakstu kompānijas “Universal Music Group” birojā Rīgā, lai iepazītos ar ierakstu kompānijas pārstāvjiem. Ar savu stāstu dalībniekus iedvesmoja viens no pieredzes bagātākajiem Latvijas mūziķiem – Dons, kurš dalījās ar noderīgiem padomiem, kas jaunajiem mūziķiem palīdzēs karjeras sākumā. Tikšanās laikā šī gada finālistes arīdzan saņēma iedvesmojošus ceļa vārdus pirms svētdien gaidāmā šova fināla.

Atgādinām, ka šīs sezonas “X Faktora” uzvarētājs iegūs ne vien 10 000 eiro, bet arī sadarbības līgumu ar ietekmīgo ierakstu kompāniju “Universal Music Group”. Neformālajās brokastīs piedalījās “Universal Music Group” A&R konsultants Rūdolfs Budze, mārketinga vadītāja Sabīne Brice, mārketinga koordinatore Elizabete Šukste, kā arī mūziķis Dons.

Dons aicināja finālistes uzdot praktiskus jautājumus, kā arī ieskicēja, kāda būs dzīve pēc tam, kad šovs būs beidzies. “Būt uz skatuves ir ļoti grūti. Cilvēkiem, kuri sāk šo darbu, ir priekšstats par to, kā tas ir, bet reālā virtuve ir pavisam citādāka. Atceraties, ka neviens jums neko nav parādā, visi jūsu panākumi ir atkarīgi no jums pašām. Uzvara nav pats svarīgākais, panākumu atslēga ir konsistence – turpināt strādāt, uzlabot sevi, savas dziedāšanas un dziesmu rakstīšanas prasmes, savu performanci,” uzsver Dons.

Ierakstu kompānija “Universal Music Group” ir lielākā ierakstu kompānija, kas pārstāvēta visā pasaulē, un ir daļa no Francijas mediju uzņēmumam “Vivendi”. Starp “Universal Music” māksliniekiem ir tādas pasaules zvaigznes, kā Billija Eiliša, Teilora Svifta, “Metallica”, “Lady Gaga” un daudzi citi. Latvijā ierakstu kompānija sadarbojas ar šādiem māksliniekiem – Patrisha, Dons, “Singapūras Satīns”, rolands če, Aminata, Prusax, BANDA BANDA un aizvadītās “X Faktora” sezonas uzvarētāja Grēta.

“X Faktora” lielais fināls norisināsies jau šo svētdienu, kurā noskaidrosies 5. sezonas uzvarētājs, kurš balvā saņems 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar ierakstu kompāniju “Universal Music Group”. Tas būs īpašs arī ar to, ka visi fināla balsojumā iegūtie ienākumi tiks ziedoti labdarības akcijai “Eņģeļi pār Latviju”.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar