X Faktora dalībnieki slīpē prasmes vokālajās nodarbībās

Svētdien, 14. novembrī, plkst. 20.00 kanāla TV3 ēterā un televīzijā Go3 tiks aizvadīta vērienīgā muzikālā šova “X Faktors” 4. sezonas fināla 2. tiešraides koncerts. Tajā uz skatuves kāps atlikušie 10 fināla dalībnieki, kuri ir izpildīs populārākās pasaules un Latvijas dziesmas.

Atlikušie 10 X Faktora dalībnieki Eduards Rediko, Loreta Klibiķe, Edgars Kārkliņš, grupa “Audiokvartāls”, Olga Palušina, Diona Liepiņa, Deniels Bērziņš, Grēta Grantiņa, Viktors Buntovskis un grupa “We”  turpina izvēlēties sev tuvu izpildītāju dziesmas, ar kurām pārsteigt šova skatītājus un iekarot skatītāju simpātijas. 2. tiešraidē dalībnieki priecēs visus skatītājus ar tādu izpildītāju dziesmām kā Džastins Timberleiks, Pink, Harijs Stails, Bruno Mars un daudzu citu.

“Otrajā nedēļā es izpildīšu dziesmu, kuru pati klausos brīžos, kad netieku galā ar ikdienas darbiem vai vienkārši saskumstu.  Manuprāt, ir ļoti svarīgi ik pa brīdim atcerēties, ka esam normāli cilvēki, kuri nevar vienmēr visu zināt un izdarīt. Ceru, ka mans dziedājums kopā ar skatuves scenogrāfiju skatītāju ieraus tādā īsā stāstā, kurā katrs varēs atrast vietu sev”, tā X Faktora 4. sezonas fināliste Grēta Grantiņa.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar