Vairāki Latvijas mūziķi vienojušies kopīgā dziesmā “Cīnieties vēl”

Visai iespaidīga mūziķu kompānija “The Hobos Club”, Štrausa stīgu kvartets, Sonora Vaice un Horens Stalbe vienojušies kopīgā garadarbā, publicējot videoklipu “Cīnieties vēl”, kas radīts par godu Latvijas svētku nedēļai un Neatkarības dienai.

Kā stāsta dziesmas autori – tās vēstījums ir par būtiskāko notikumu Latvijas vēsturē – Neatkarības iegūšanu un cieņu pret Latviju. sdienās netrūkst meļu un liekuļu, kas slēpjas aiz patriotisma karoga, lai iegūtu kādu pašlabumu, tāpēc mēs aicinām citus būt patiesiem savā mīlestībā pret savu valsti,” vēsta mūziķi.

Dziesmas “Cīnieties vēl” ideja radusies jau sen un šī ir atkārtota Horena Stalbes dziesmas “Mostieties” teksta izmantošana. Jau sākontējā dziesmas ideja bija piesaistīt nebijušu mākslinieku sastāvu, izmantojot operdziedātājas vokālu, tāpēc kopējā sadarbība izveidojusies ļoti ātri un veiksmīgi. Arī “The Hobos Club” un Štrausa stīgu kvartets veiksmīgi papildinājuši dziesmu ar savu skanējumu, izveidojot vēl nebijušu mūzikas stilu orķestri. Dziesmas videoklipa autori ir Ēriks Saksons un Raitis Lapsiņš.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar