Šo svētdien noskaidrosim vēl trīs “X Faktora” finālistus

Šo svētdien, 27. oktobrī, TV3 skatītājus sagaida šova “X Faktors” krēslu izaicinājumu otrā atlase. Šonedēļ savus trīs finālistus izvēlēsies mentors Reinis Sējāns, bet Marats Ogļezņevs sāks savas komandas atlasi. Dalībnieki būs sagatavojuši kontrastiem bagātus priekšnesumus un cīņa par vietu uz finālista krēsla būs spraiga.

Aizvadītajā nedēļā savas sapņu komandas izvēli uzsāka Reinis Sējāns, raidījumu noslēdzot ar diviem aizņemtiem krēsliem. Šonedēļ vēl 8 dalībnieki uzstāsies ar saviem priekšnesumiem, lai pārliecinātu, ka tieši viņi ir pelnījuši vienu no trīs krēsliem. Vai tie divi dalībnieki, kas krēslus jau ieņēmuši, varēs noturēties tajos līdz beigām?

Kā otrais šonedēļ savu komandu sāks izvēlēsies Marats Ogļezņevs. Uzrunājot savus atlasītos dalībniekus, Marats dalībniekiem atgādina: “Krēsli ir tikai trīs un tas, vai jūs viņu dabūsiet vai nē, nedefinē jūsu varēšanu vai potenciālu. Tā ir fantastiska iespēja, tas ir lielisks starts karjerai, tāpēc uztveriet to nopietni. No jums es sagaidu, lai esat patiesi, nesamāksloti.”

Starp dalībniekiem, kas šonedēļ cīnīsies par iespēju nokļūt Marata komandā, redzēsim grupu “Pianista brīvdienas”, duetu “Maemi”, Patrīciju Spali no Iecavas, Esteri Ņikitinu no Jūrmalas, aizkrauklieti Dāvi Pauguru jeb Danny Silver, Milliju Volku no Dreiliņiem, kā rīdziniekus Krišjāni Brasliņu, Akselu Grīnbergu, Mariju Elizabeti, Reini Klatenbergu, Sandiju Vīganti un Danielu Arāju. Tomēr Marats savu komandu nokomplektēs vien nākamnedēļ, kad par vietu uz kāda no krēsliem cīnīsies vēl vairāki dalībnieki.

Skaties otro “Krēslu izaicinājuma” raidījumu jau šo svētdien plkst. 20.30 kanālā TV3.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar