Sintijai Ģēģerei jauna dziesma “Vēl un vēl”

Dziedātāja Sintija Ģēģere laidusi klajā svētkiem un gadumijai veltītu dziesmu “Vēl un vēl” ar dzejnieces Maijas Laukmanes dzeju.

 Šie dzejas vārdi uzrunāja mūziķi ar ideju par laika nepārtraukto ritēšanu. Gadumiju izmantojam kā atskaites punktu, klusībā cerot uz kādu nobeigumu un jaunu sākumu. Tomēr dabai un notikumiem ir savs ritējums, tāpat arī mums. Mēs esam daļa no pastāvīga turpinājuma. Dienas mēdz būt dažādas, bet katra no tām mums sniedz pieredzi un iespēju kļūt labākiem.

Ar dzejnieces Maijas Laukmanes iedrošinājumu radās mūzika dzejolim. Dziesmas tapšanai Sintija uzrunāja producentu Edvardu Broderu, ar kuru iepazinās #RigaLive7 songwriting dziesmu rakstīšanas nometnē. Ierakstā piedalās arī ģitārists Rihards Lībietis, ar kuru mūziķe sadarbojās savā iepriekšējā ierakstā “Ved mani”.

Teksta video veidoja Toms Rings.

Sintija plašākai sabiedrībai zināma kā dziedātāja dažādās šovprogrammās Latvijā un kaimiņvalstīs. Šobrīd aktīvi darbojas pop, jazz, funk mūzikas žanros kā arī rada savu oriģinālmūziku. Sintijai ir plaša pieredze piedaloties koncertprogrammās dažādos grupu sastāvos.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar