Sarkanbaltā pīle
Mārtiņš Sirmais
Nepieciešams:
1 pīles fileja
50 ml ķiršu sulas
50 ml granātābolu sulas
2 zvaigžņu anīsi
1 kanēļa miza
1 kardamons
2 smaržīgie pipari
100 g trekna skābā krējuma
1/2 citrona sula
7 lielogu dzērvenes
10 granātābolu sēklas
Pagatavošana
Pīli nosusini, apsāli un apcep uz pannas zeltaini brūnu no abām pusēm – lēnām, vispirms ar ādu uz leju. Cepšanu pabeidz iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 12 minūtes. Pagatavo sarkano mēci: ķiršu un granātābolu sulu lej mērču katlā, pievieno garšvielas un novāri līdz sīrupa konsistencei, tad pievieno dzērvenes un granātābolu sēklas. Pagatavo balto mērci: skābajā krējumā iecilā citrona mizu un sulu. Pīli pasniedz ar abām mērcēm, veidojot sarkanbaltsarkanu krāsu salikumu.
Foto: publicitātes
lovely lilith viagra Osvaldo BPomjAuCondWF 5 20 2022