“Rīgas satiksmes” kontrolieri sekos līdzi pasažieru plūsmām sabiedriskajā transportā

No šodienas, 23. marta sabiedriskā transporta kontrolieri palīdzēs pasažieriem orientēties ārkārtējai situācijai atbilstošos apstākļos un  aicinās pieturvietās ievērot 2 metru distanci vienam no otra, kā arī sekos līdzi pasažieru plūsmām tramvajos, trolejbusos un autobusos. Lai minimizētu inficēšanās risku, kontrolieri strādās aizsargmaskās un cimdos. 

“Rīgas satiksme” atgādina, ka ir mainīta kontroles kārtība un pasažieriem e-talons nav jādod kontrolierim rokās, bet gan pašam jāpietuvina kontroles ierīcei. 

Lai mazinātu vīrusa COVID 19 izplatības risku, nepieciešama ikviena cilvēka iesaiste, tāpēc svarīgi, lai iedzīvotāji pēc iespējas mazāk sociāli kontaktētos un izmantotu sabiedrisko transportu ārkārtējās situācijas laikā tikai tad, ja tas patiešām nepieciešams.

Savukārt tos klientus, kuri no ārvalstīm atgriezušies pēdējo 14 dienu laikā, aicinām ievērot valstī noteikto karantīnu un sabiedrisko transportu neizmatot. Būsim atbildīgi un rūpēsimies ne tikai par savu, bet arī par līdzcilvēku veselību.

TOP Komentāri

avatar