“Rīgas satiksme” izsolē pārdos 38 transporta līdzekļus

“Rīgas satiksme” informē, ka  7. jūlijā rīkos izsoli, kuras laikā tiks pārdoti 20 transporta līdzekļi ar augšupejošu soli un 18 transporta līdzekļi ar lejupejošu soli. Izsolē ar augšupejošu soli tiks pārdoti trolejbusi, bet ar lejupejošu soli transporta līdzekļi, kuri netika pārdoti 15. maijā rīkotajā izsolē.

Personas, kuras ir ieinteresētas iegādāties transporta līdzekļus, savu piedāvājumu var iesniegt “Rīgas satiksmes” birojā Vestienas ielā 35, Rīgā no pirmdienas līdz ceturtdienai: 8:00 līdz 16:30, piektdienās: 8:00 līdz 14:00. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš -2020. gada 7. jūlijs plkst. 15:00. 

Izsole norisināsies 7. jūlijā plkst. 15:00, “Rīgas satiksmes” birojā Vestienas ielā 35.

Ar izsoles noteikumiem var iepazīties “Rīgas satiksme” mājaslapas sadaļā “Iepirkumi un izsoles”: https://www.rigassatiksme.lv/lv/par-mums/iepirkumi/pazinojums-par-transportlidzeklu-pardosanu-izsole-13/

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, izsolēm un iepirkumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”.

Foto: ilustratīva nozīme

TOP Komentāri

avatar