Repere BDM izdod vasarīgu singlu “Whatever”

Latviešu repere BDM nule izdevusi jaunu, vasarīgu singlu “Whatever”, kas klausītājus aizved stāstā par mīlestību, stūrgalvību un brīvību būt pašam. Dziesmai tapis arī animācijas videoklips, kuru radījis mākslīgais intelekts.

“Pirms mana koncerta festivālā Summer Sound, kas norisināsies augusta sākumā, man ļoti gribējās iepriecināt klausītājus ar kādu svaigu, vasarīgu gabalu. “Whatever” ir manifests personīgajai brīvībai uztvert pasauli tā kā tu to pats redzi, piešķirt nozīmi tām lietām, kas tev liekas svarīgas, un darīt to, ko vēlies. Ja otrs cilvēks tevi ierobežo, tad agri vai vēlu tevī dzimst pretestība, kas pārvēršas vienaldzībā,  un jūsu ceļi šķiras…” par dziesmu stāsta repere.

BDM dziesma “Hjūstona” tapusi “Mark1 records” ierakstu studijā. Dziesmu miksējis un māsterējis Marks Poikāns, kurš producējis arī godalgoto uzlecošās pašmāju elektroniskās mūzikas zvaigznes Vulturas debijas albumu. Dziesma klausītājiem pieejama Youtube, kā arī populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, tostarp Spotify.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar