„Purple Negative” publicē jauno minialbumu „Happy”

Alternatīvā un indie roka grupa „Purple Negative” laiž klajā savu otro minialbumu „Happy”, kurā iekļautas piecas dziesmas. 

Atšķirībā no 2018.gada nogalē prezentētā pirmā minialbuma „Soap”, kas tapa pašu spēkiem ģitārista Roberta Gromova guļamistabā, „Happy” ieraksts veikts Ģirta Laumaņa studijā „Hodila Records” Valmierā, līdz ar to iezīmējot progresīvas pārmaiņas dziesmu skanējumā. Līdzšinējās punk ietekmes papildinātas ar atmosfēriskām un melanholiskām melodijām. 

Jaunajā „Purple negative” minialbumā iekļauts arī singls „Happy Once a Year”, kura videoklips tika publicēts augusta beigās.

„Purple Negative”, kuras sastāvā ir Elīza Daine (vokāls/ritma ģitāra), Roberts Gromovs (vadošā ģitāra), Kārlis Pūķis (basģitāra) un Emīls Lapiņš (bungas) savu darbību uzsāka 2017.gadā. Trīs gadu laikā četrotne ir izkopusi savu alternatīvo un indie roka skanējumu, koncertējot dažādos pasākumos gan Rīgā, gan ārpus galvaspilsētas. Grupa ieguvusi arī atzinību, iepazīstinot savus klausītājus ar tādiem singliem kā „Your Ignorance” un „Fluorescent Lights”. 

Atzīmējot minialbuma „Happy” iznākšanu, „Purple Negative” savus klausītājus ielūdz uz bezmaksas prezentācijas koncertu, kas norisināsies 19. septembrī Rīgā, „Kaņepes Kultūras centrā”.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar