“Podruga” izdod pirmo singlu un video no topošā albuma

Alternatīvā popa grupa “Podruga” izdod singlu “Don’t Let Me Down” no septembrī gaidāmā albuma “Sextasy”. 

Dziesma ieturēta melanholiskā deju noskaņā, iedvesmojoties no 90. gadu indie elektronikas. Gaisīga un atbrīvojoša, tā liek ļauties vilinājumam sekot baltajam trusim un atrast savu Brīnumzemi. Dziesmas pirmais uzmetums tapis grupas solistei Alisei vienatnē dodoties mūzikas rakstīšanas nometnē uz Lietuvu, ņemot līdzi visu savu mūzikas aprīkojumu un instinktīvi pierakstot tā brīža sajūtas. Tā radies salīdzinājums par sekošanu savam baltajam trusim jeb lietām, kas instinktīvi nāk prātā.

Mūzikas video tapis Alisei Stefanovičai sadarbojoties ar režisori Annu Meieri Loginu un operatoru Raivo Balodi (CSQ Production). Tas seko Alises ceļojumam erotiskā Brīnumzemē. Klipā redzamo aktieru rindās redzami spilgti Latvijas mākslas pasaules pārstāvji kā, piemēram, performanču māksliniece Evelīna Baha, audiovizuālais mākslinieks Marss The Person, dregkvīns Vencheska Baltique.

Singla ierakstu un producēšanu veicis Edvards Broders (“The Bad Tones”) „Red House” studijā Rīgā. Māsteringu veica Alberts Levics (“The Bad Tones”).

Grupas “Podruga” sastāvā ir Alise Stefanoviča (vokāls, taustiņinstrumenti, flauta), Ričards Dauksts (ģitāra, taustiņinstrumenti), Jana Petkus (basģitāra) un Kārlis Lazdovskis (bungas). Grupa darbību uzsākusi 2016. gadā. Līdz šim ir izdoti pieci singli un Polijas radio stacijas Radio Centrum augstu novērtētais minialbums „YPA!”, nospēlēti koncerti Baltijā. Šobrīd “Podruga” gatavojas izlaist savu debijas studijas albumu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar