Par Rīgas domes priekšsēdētāju ievēlēts Oļegs Burovs

Pirmdien, 19. augustā, Rīgas domes ārkārtas sēdē ar 35 deputātu atbalstu par Rīgas domes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais pilsētas mēra pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs.

Sēdes ievadā Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs O.Burovs savā uzrunā deputātiem uzsvēra, ka ir nepieciešams ievēlēt pilnvērtīgi strādājošu pašvaldības vadību un sākt darbu pie nākamā gada budžeta un uzņēmuma “Rīgas satiksme” darbības sakārtošanas. O.Burovs  arī norādīja, ka savā turpmākā darbībā nevēlas radīt sienu starp opozīciju un koalīciju, bet veidot attiecības, kas vērstas uz sadarbību.

Rīgas domes deputāts O.Burovs līdz šim ieņēma Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieka, Rīgas domes Pilsētas īpašuma komisijas priekšsēdētāja un Rīgas domes Vidi degradējošu būvju komisijas priekšsēdētāja amatus.

Gandrīz desmit gadus O.Burovs vadīja Rīgas domes Īpašuma departamentu, viņa vadībā tika atjaunotas Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra, kultūras pils “VEF”, kultūras pils “Ziemeļblāzma”, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja un Latvijas Nacionālā teātra ēkas, kā arī uzsākti Mežaparka Lielās estrādes rekonstrukcijas darbi.

Par otru izvirzīto Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidātu Viesturu Zepu nobalsoja 12 deputāti.

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa

TOP Komentāri

avatar