Oskars Deigelis piedāvā “Lingas” un “Vaidavas” leģendāros hitus jaunā skanējumā

Klajā nāk dziedātāja un dziesmu autora Oskara Deigeļa mini albums “Kaverversijas”, kurā iekļautas 4 leģendāras pašmāju kompozīcijas jaunā skanējumā, tostarp, iepriekš izdotās “Ēna” (“Jumprava”) un “Pēdējā pietura” (“Opus Pro”), kā arī jaunie radiosingli – “Nāc dejot” (“Linga”) un “Pusnakts stundā” (“Vaidava”).

Dziesmu aranžijas tapušas sadarbībā ar mūziķi Jāni Narbutu no producentu apvienības “White Wide Production”. Jauno singlu “Nāc dejot” un “Pusnakts stundā” vizualizācijas Deigelis uzticējis veidot Kasparam Dvinskim.

“Ierakstīt “Kaverversijas” noteikti bija izaicinājums. Dziesmas cilvēkiem ir labi zināmas, gadu gadiem dungotas, populāras melodijas, kas, protams, uzliek lielu atbildības sajūtu. Manuprāt, kaverversijas galvenais mērķis ir krasi atšķirties no oriģināla, tajā pašā laikā, saglabājot dziesmas esenci, ko arī centāmies panākt. Vēlos teikt lielu paldies visu iepriekš minēto dziesmu autoriem par atļauju, no jauna ieskaņot katru no šīm dziesmām”, pateicīgs ir Deigelis.

Dziedātājs un dziesmu autors Oskars Deigelis, kurš pērn izdeva savu ceturto studijas albumu “Kamēr esmu”, ir pazīstams arī kā tekstu autors, kurš radījis dziesmu tekstus tādiem izpildītājiem kā Samanta Tīna, Lauris Reiniks, Adriana Miglāne, Mārtiņš Ruskis, Rassell, “Otra Puse” u.c.

Mini albumu “Kaverversijas” iespējams noklausīties visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar