Oskarotā Šarlīze Terona izcila arī komēdijās

Uz lielajiem ekrāniem Latvijā joprojām skatāma izklaidējoša un asprātīga komēdija “Tas tik ir pārītis!” (“Long shot”) ar Šarlīzi Teronu un komiķi Setu Rogenu galvenajās lomās.

Režisora Džonatana Levina (“Sekss, narkotikas un zvaniņš skan”)  filma “Tas tik ir pārītis!” tiek dēvēta par šī gada izklaidējošāko komēdiju, kurā galvenā varone Šarlote Fīlda (Šarlīze Terona) ir viena no ietekmīgākajām sievietēm pasaulē, bet Freds Flarskis (Sets Rogens) ir talantīgs žurnālists. Abiem nav nekā kopīga, izņemot to, ka Šarlote savulaik bija Freda auklīte un pirmā mīlestība. Kad pēc gadiem abi negaidīti satiekas, Šarloti apbur Freda humors un viņa, visiem par pārsteigumu, nolīgst Fredu par runu rakstītāju savai priekšvēlēšanu kampaņai ASV prezidenta amatam. Kā jau var nojaust, abu starpā uzplaukst romantiskas jūtas, aizsākot jautru un arī bīstamu notikumu ķēdi.

Šarlīze Terona ir viena no spožākajām un talantīgākajām Holivudas aktrisēm, kura sevi spējusi apliecināt dažādos žanros, sākot no ģimenes drāmām, romantiskām komēdijām, trilleriem un līdz pat apokaliptiskām sāgām. Aktrises atveidoto personu arsenāls ir varen plāšs, un starp daudzajām lomām ir gan pārgurusi un bezpalīdzīga bērnu māmiņa, gan iekārojama un bīstama aģente, kā arī sērijveida slepkava, par kuru Terona pat saņēma “Oskara” balvu (filma “Monstrs”).   

Teronas partneris romantiskajā piedzīvojumu komēdijā “Tas tik ir pārītis!” ir komiķis Sets Rogens, kuru pazīstam no tādām filmām kā “Nevainīgs 40 gadu vecumā”, “Pēkšņi stāvoklī” un vēl citām. Komēdijas citās lomās  – O’Šea Džeksons (“Zagļu medības”), Endijs Serkiss (“Karš pret Pērtiķu planētu”), Bobs Odenkērks (seriāls “Pārkāpt robežu”) un Aleksandrs Skarsgords (“Melanholija”).

Foto:publicitātes

TOP Komentāri

avatar