Olu-spinātu mafini
Atskatoties uz pagājušajā nedēļas nogalē aizvadītajām Olu dienas svinībām Latvijā un pasaulē, septiņi pašmāju garšas eksperti – vadošie šefpavāri Mārtiņš Rītiņš, Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants, kā arī fitnesa trenere Zanda Zariņa-Rešetina, kulinārijas lietpratējas Anna Panna (Birmane) un Signe Meirāne un jaunais pavārmākslas entuziasts Ralfs no “Ralfs Gatavo” – iesaka oriģinālas, gardas un tajā pašā laikā arī vienkārši pagatavojamas saldo un sāļo olu ēdienu receptes katrai nedēļas dienai, ko dažādās variācijās baudīt ne tikai Lieldienās, bet visu cauru gadu.
Iesaka fitnesa trenere Zanda Zariņa – Rešetina
Olu-spinātu mafini
Sastāvdaļas:
6 olas
2 saujas spinātu
Sauja ķiršu tomātu
30-40 g rīvēta cietā siera
Sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2. Nomazgā un sagriež spinātus un tomātus, sarīvē sieru.
3. Bļodā sakuļ olas un pievieno jau sagatavotos spinātus, tomātus, sieru, sāli un piparus pēc garšas.
4. Masu salej silikona formās un cep 20 – 25 minūtes.
5. Pasniedz ar iecienītāko mērci pēc izvēles vai ēd bez piedevām.
Foto: publicitātes
TOP Komentāri