No “na-na-na” līdz jaudīgam singlam: jauna dziesma skanīgās balss īpašniecei Haijimai

Ar jaunu singlu “Atkārtot vēl” klajā nākusi producentu apvienība “YDJ”. Dziesma tapusi sadarbībā ar grupas “100. debija” dalībnieku un komponistu Modri Skaistkalnu, kā arī dziedātāju Alisi Haijimu.

Dziesma “Atkārtot vēl” tapa pavisam negaidītā veidā, kad tās uzmetumu Modris nodeva producentu apvienībai “YDJ”. “Modris atnesa dziesmu, kas bija iedziedāta ar “na-na-na”, un piedāvāja to mums teikdams, ka zina, ka producējam dažādas dziesmas, un līdz ar to iedomājies, ka, iespējams, mēs varētu uzņemties arī šo. Mēs uzreiz teicām “Jā”, lai gan tai vēl nebija vārdu, un uzreiz pat nebija prātā neviens, kam dot šo dziesmu iedziedāt,” stāsta viens no apvienības “YDJ” producentiem Lotars Lodziņš. Dziesmas tapšanā un producēšanā piedalījies arī grupas “Prāta Vētra” mūziķis, basģitārists Ingars Viļums, kurš iespēlējis gan ģitāras, gan basģitāras partijas.

“Kad uzņēmāmies darbu pie šīs dziesmas, tobrīd strādājām ar Alisi Haijimu un sapratām, ka tieši viņa ir tā, kam jāpiedāvā šo dziesmu iedziedāt. Tālāk viss notika organiski. Vārdus sacerēju vienā vakarā, taču tad nāca ierobežojumu laiks, un arī mūzikas nozare apstājās. Taču bija arī labas lietas – šajā laikā dziesmu pārveidojām vēl trīs reizes, līdz paši bijām apmierināti un nonācām pie skanējuma, kāds tai ir šobrīd. Esam priecīgi par padarīto un milzīgs paldies Ingaram Viļumam par ģitāras un basa partijām. Lai viņam veselība, jo tagad tā viņam īpaši vajadzīga. Un Alise ir malacis ar savu nelatvisko temperamentu un dzīvīgumu, mēs visi viņu mīlam,” saka Lotars un Jānis Kalve.

Ieraksts tapis Labo ierakstu studijā ar producentiem Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi. Papildu vokālus iedziedājusi Ilona Vaitava no Ķekavas kultūras nama sieviešu vokālā ansambļa “Jūti”.  Drīzumā singlam gaidāmi arī remiksi, ko veiks zināmi Latvijas dīdžeji.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar