Neste uzstāda pirmo vējstiklu šķidruma uzpildes automātu Rīgā

Lielākais automātisko degvielas uzpildes staciju tīkls un vadošais degvielas mazumtirgotājs Latvijā Neste, rūpējoties par apkārtējo vidi un nodrošinot ērtāko uzpildes pieredzi, autovadītājiem piedāvā vējstiklu tīrīšanas šķidrumu uzpildīt no automāta. Patlaban ziemas vējstiklu tīrīšanas līdzeklis ir pieejams Neste degvielas uzpildes stacijā Rīgā, Vienības gatvē 77. Plānots, ka līdz šī gada beigām vējstiklu uzpildes automāti būs pieejami kopā 10 Neste DUS.

Uzpildes automāts ir lietotājam draudzīgs un ļoti vienkārši lietojams – autovadītāji var piepildīt sava auto vējstikla šķidruma tvertni ar pistoli no sūkņa, tādējādi ietaupīt arī laiku, kas tiek pavadīts degvielas uzpildes stacijā.

Neste DUS šobrī pieejams ziemas vējstiklu tīrīšanas līdzeklis ar salizturības temperatūru līdz -21°C, un tam ir izvēlēts arbūzu aromāts, kuram pēc testu rezultātiem priekšroku deva Neste darbinieki.

“Šis automāts ir nākamais solis ceļā uz ilgtspējīgiem risinājumiem, ko cenšamies ieviest savās ikdienas darbībās. Ekoloģiskais un mūsdienīgais risinājums vējstiklu šķidruma tvertņu uzpildīšanai ir ērts veids, kā vienkārši un ātri uzpildīt nepieciešamo tīrīšanas līdzekļa daudzumus, kas vienlaikus dod ievērojamu ieguldījumu plastmasas iepakojuma samazināšanā. Ikviens autobraucējs, kurš turpmāk uzpildīsies tādā veidā un centīsies neizmantot plastmasas iepakojumos, palīdzēs novērst negatīvo ietekmi uz vidi, kas veicina siltumnīcefekta veidošanos. Likvidējot plastmasas atkritumus, kas nekad dabā nenoārdās, mēs palīdzam saudzēt apkārtējo vidi,” stāsta Armands Beiziķis, Neste Latvija valdes priekšsēdētājs.

Norēķināties par vējstikla šķidrumu varēs pie sūkņa termināla, izmantojot Neste karti (privātpersonu vai uzņēmumu) vai banku kartes. Izdevīgākai uzpildei, Neste karšu klienti saņems atlaidi šim produktam.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar