Mūziķis “Taurud” izdod jaunu singlu un piesaka EP

Taurud” sevi mūzikas pasaulē pieteica ar dziesmām “I Keep Loving You”, “I’ve Been Carrying My Past Lives With Me” un arī dziesmu latviešu valodā “Nakts Skan”.

Dziesma skan nedaudz citādi kā līdzšinējie mākslinieka veikumi, bet arī šoreiz jūtama sapņaina noskaņa un sirsnība. Dziesma ir par sajūtām, kad attālināmies viens otra, skumjām, bet arī prieku un patiesu kopā būšanu. “Taurud” sadarbojas ar mūziķiem Mančestrā un jaunu, daudzsološu producentu Šonu Rouganu (Spotify Sean Rogan). Sadarbība turpināsies, lai ierakstītu EP un vēlāk arī albumu. Visu dziesmu un tekstu autors ir pats “Taurud”.

Mūziķis stāsta, ka pēdējā gada laikā atradis citu jēgu tam, ko dara, un tagad ir gatavs radošam izrāvienam. “Biju mazliet paslēpies, lai pārvērtētu savu radošo darbību, bet visu laiku rakstīju dziesmas, satiku jaunus cilvēkus, ar kuriem vēlējos sadarboties, un sajutu sevī vēlmi vienkārši darīt, lai radītu ko skaistu. Nekādas piesaistes – cik nopelnīšu, cik atzinības saņemšu u.t.t. Gribu izdot mūziku, lai cilvēkiem būtu priecīgāk, un lai pasaule būtu foršāka. Šī dziesma ir par vēlmi patiesi satikt citus un būt ar tiem kopā pavisam jaunā, augstākā līmenī.”

Dziesminieka plāns ir izdot nākamo singlu pavasarī un vēlāk arī EP, kam sekos albums. Plānos ietilpstot arī koncerti gan Rīgā, gan Jūrmalā. Šobrīd “Taurud” koncertē Lielbritānijā un aktīvi iesaistās Mančestras mūzikas dzīvē. Dzimtenē gaidāms gada beigās un pavasarī, kad sola arī jaunu dziesmu un video.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar