Mārtiņš Strods uzsāk solo darbību un izlaiž dziesmu “Laimīgās beigas”.

“Paralēli citiem projektiem esmu uzsācis solo darbību! Man bija sakrājušās daudzas idejas, uzmetumi dziesmām, nolēmu to visu apkopot, ierakstīt studijā un šogad izdot mini albumu. Pirmais singls “Laimīgās beigas” ir kā pudele ar vēstuli tajā, kuru novēlu atrast tiem, kuri tic, ka beigām vienmēr jābūt laimīgām. Interesanti, ka dziesma ir īpaši populāra jauno pāru vidū!”, stāsta Mārtiņš.

Skaņdarbs tapis sadarbībā ar producentu Armandu Varslavānu, par to komentē singla autors: “Visu mini albumu producēs Armands, man patīk ar viņu strādāt, novērtēju viņa prasmes, kvalitāti un idejas. Savukārt dziesmas vizuālais tēls un liriku video tapis sadarbībā ar lielisku mākslinieci un mūziķi Madaru Dzintaru-Plušu.”

Mūziķis Mārtiņš Strods plašākai sabiedrībai pazīstams kā TV3 raidījuma “Es mīlu Tevi, Latvija!” solists, viens no grupas “Baritoni” dalībniekiem. Piedalījies dažādos konkursos un TV šovos –“Xfaktors”, “Koru kari 3”, “Mūsu labākās dziesmas”, “Ghetto faktors”, “Sljavanskij bazar”, u.c. 2022. gadā paredzēts izdot pirmo solo mini albumu ar savām oriģināldziesmām un teksiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar