LTRK : Valdība ir sadzirdējusi uzņēmējus

Latvijas uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (turpmāk – LTRK ) pauž gandarījumu, ka valdība ir sadzirdējusi uzņēmējus, Ministru kabineta ārkārtas sēdē šodien lemjot par noteikumiem Covid-19 krīzē skarto darba devēju atbalsta pasākumiem. Šo lēmumu uzņēmēji ļoti gaidīja, jo krīze skar visus, neatkarīgi no nozares, nešķirojot uzņēmumus – mazs vai liels, vietējā tirgū strādājošs vai eksportējošs, tirgotājs, ražotājs vai pakalpojumu sniedzējs.

“Man prieks, ka izdevās pārliecināt Saeimu un valdību, ka atbalsts uzņēmējiem nepieciešams neatkarīgi no nozares. Vīruss nešķiro ne pēc nozares, ne uzņēmuma lieluma. Paldies visiem iesaistītajiem un jo īpaši visām 71 nozaru asociācijām, biedrībām un federācijām, kuras pievienojās LTRK aicinājumam”, saka LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

LTRK uzskata, ka šie atbalsta rīki motivēs uzņēmumus turpināt darbību, stimulēs uzņēmumus neatbrīvot darbiniekus, bet meklēt iespējas turpināt darbību kaut mazākā apjomā vai pārprofilējoties.

LTRK turpinās sniegt atbalstu saviem biedriem un strādās ciešā sadarbībā ar valdību, lai pārstāvētu uzņēmēju intereses.

Foto: ilustratīvs

TOP Komentāri

avatar