LKA Latvijas kultūras koledžā tika atklāta ceļojošā izstāde “JAUNA ELPA”

11. martā tika atklāta LKA Latvijas Kultūras koledžas studentu organizēta fotoizstāde. 

Ceļojošā izstāde plāno norisināties līdz pat 2023. gada beigām. To būs iespējams apskatīt dažādās Latvijas vietās. No 14. marta līdz 28. martam to var apskatīt Valodu mājā ( Rīgā, Avotu ielā 33).  Informācija par izstādes lokācijām laika gaitā tiks pakāpeniski izziņotas fotokonkursa un izstādes “JAUNA ELPA” sociālajos medijos ( https://ej.uz/facebookjaunaelpa un https://ej.uz/instagramjaunaelpa ).

Fotoizstādi “JAUNA ELPA” veido 15 dažādu autoru fotogrāfijas, kas tapušas 2023. gada februāra mēnesī rīkotā fotokonkursa ietvaros. Lai tajā piedalītos, dalībniekiem kā iedvesmas un ideju avots bija jāizmanto latgaliešu grupas “Bez PVN” dziesma “JAU NI MES”.

Par labākajiem 15 darbiem tika atzīti un izstādē tika iekļauti šādi darbi: Agnese Skangale “Svaiguma garša”, Andis Stefanovičs “Aiz mūra”, Arvīds Gļauda “Mirkls pārdomām”, Brigita Birkova “Gaismas ceļš”, Emīls Siliņš “asatykuš’ vīnys upis moluos“, Jānis Ābelītis “Gaismas ātrums”, Jānis Patmalnieks “Dīnys suokums”, Jolanta Gaveika “Ceļš uz nākotni”, Karim “Redzeigais verās”, Kristiāns Jurevičs “Dzīve ir mirklis”, Monta Biezā “Liktenīgais smēliens”, Patrīcija Bartuseviča “Divpadsmit ragi”, Pēcs Rudens “Ceļos maldos”, Rainers Brutāns “Ilgāk jauni”, Renāte Celma “Laika ritums”.

Žūrijas komisija visaugtāk novērtēja šādu autoru darbus: Renāte Celma “Laika ritums”, Kristiāns Jurevičs “Dzīve ir mirklis” un Monta Biezā “Liktenīgais smēliens”.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar