Labdarības akcijas “Eņģeļi pār Latviju” noslēgumā saziedota ievērojama summa

31. janvārī noslēdzās TV3 Group Latvija sirsnīgā labdarības akcija “Eņģeļi pār Latviju”, kuras laikā izdevies saziedot iespaidīgu summu 611 335,37 eiro apmērā, kas pilnā apmērā tiks izlietota, lai palīdzētu nodrošināt ārstniecības un rehabilitācijas pakalpojumus 222 bērniem visā Latvijā.

Labdarības akcija “Eņģeļi pār Latviju” pērnā gada nogalē uzsākās jau 15. reizi. Tās ietvaros TV3 Group Latvija kopā ar partneriem – Bērnu slimnīcas fondu, veikalu tīklu “Rimi Latvija” un “JYSK” – ikvienu Latvijas iedzīvotāju aicināja piemērīt eņģeļa spārnus, palīdzot daudziem bērniem visā Latvijā spert drošu soli tuvāk veselīgai un piepildītai ikdienai.

Aicinot sabiedrību iesaistīties, 18. decembrī Rātslaukumā izskanēja aizkustinošs labdarības koncerts, savukārt no 12. līdz 18. decembrim atpazīstamas un mīlētas personības iesaistījās zvanu centrā, atbildot uz ziedotāju zvaniem. Visas akcijas ietvaros organizētās aktivitātes ļāva savākt ziedojumus 611 335,37 eiro apmērā un akcijas organizatori sirsnīgi pateicas ikvienam iesaistītajam.

“Vēlos TV3 Group Latvija vārdā pateikt milzīgu paldies ikvienam ziedotājam! Aizvadītais gads pavisam noteikti nav bijis viegls, taču Latvijas sabiedrība vairākkārt apliecināja, ka ir gatavi palīdzēt tiem, kam tas visvairāk nepieciešams. Cilvēku aktīvā iesaiste, izskanējušie pateicības vārdi un atbalstu saņēmušo bērnu smaidi kārtējo reizi ļauj apzināties akcijas vērtību,” pateicību izsaka TV3 Group Latvija vadītājs Mindaugas Rakauskas.

Ziedojuma summu veido izmaksas, kuras nepieciešamas bērniem ar dažādām veselības problēmām. Saziedotie līdzekļi kopumā palīdzēs 222 bērniem, no kuriem 117 bērniem ar autiskā spektra traucējumiem tiks nodrošinātas ABA terapijas un logopēda nodarbības uz veselu gadu, 41 bērns ar kustību traucējumiem saņems palīdzību tehnisko palīglīdzekļu un ortopēdisko apavu apmaksā, 57 bērni varēs saņemt atbalstu ārkārtas gadījumos – medikamentu, lidojumu apmaksai un analīžu sūtīšanai. Septiņi bērni saņems nepieciešamo palīdzību neiroloģisku saslimšanu gadījumā.

“Pateicoties katram cilvēkam un uzņēmumam, kurš ziedoja akcijai Eņģeļi pār Latviju, šogad visu nepieciešamo palīdzību veselības uzlabošanai saņems 222 bērni. Tas ir milzīgs un bezgala vērtīgs ieguldījums mūsu bērnos un Latvijas nākotnē, bet pāri visam tas ir mūsu cilvēcības apliecinājums, ka nepaejam garām otram grūtā brīdī. Bērniem un viņu ģimenēm ir ļoti svarīgi, ka viņu lūgums, kurā ir daudz izmisuma un baiļu, tiek sadzirdēts un ka mēs visi nākam palīgā. Paldies jums par sirsnību, rūpēm un mīlestību, ko bērni saņem “Eņģeļi pār Latviju” akcijā! Tas bērniem un viņu ģimenēm ir liels atbalsts turpināt cīņu par veselību,” saka Bērnu slimnīcas fonda valdes priekšsēdētāja Liene Dambiņa.

Akcijā iesaistījās arī ikgadējie sadarbības partneri “Rimi Latvija”, kuru veikalu apmeklētāji varēja ziedot akcijai pie kasēm izvietotajās kastītēs vai arī iegādājoties īpašās akcijas preces, tāpat “Rimi Latvija” veica ziedojumu 20 000 eiro apmērā. Ziedot varēja arī “JYSK” veikalos visā Latvijā, kā arī svinīgā koncerta noslēgumā veikalu tīkla pārstāvis paziņoja par 10 000 eiro lielu ziedojumu akcijai.

Attēls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar