King Charles laidis klajā minialbumu “All I Know Is How I Feel”

Britu mūziķis King Charles laidis klajā jaunu minialbumu “All I Know Is How I Feel”. Tas aizsāk minialbumu sēriju, kurā viņš eksperimentēs ar dažādiem žanriem un skanējumiem. Vienlaikus klajā laists arī King Charles jaunais singls, kas ir minialbuma tituldziesma.

Minialbums “All I Know Is How I Feel” ieturēts vieglā britu folk un indie stilistikā, loģiski turpinot bagātīgo britu dziesminieku tradīciju. Tajā iekļauti gan jau iepriekš izdotie singli “12345” un “Oh Mama”, gan jaunais singls un vēl viena jauna dziesma – “How I Long”.

Jaunajā singlā “All I Know Is How I Feel” jūtamas arī nelielas gospeļmūzikas ietekmes, un vēstījums liek aizdomāties par to, ka, neskatoties uz racionālu plānošanu un mācīšanos, joprojām jāatceras, ka viens no galvenajiem spēkiem cilvēkā ir emociju stiprums un noturība. Dziesmas instrumentālā “odziņa” ir gandrīz nemitīgi fonā esoša ērģēlīšu skaņa, kas būtiski maina kopnoskaņu.

Otra gluži jaunā dziesma “How I Long” saturiski nav tik pozitīva, jo vēsta par ilgošanos pēc īstas mīlestības ar cerību par gaišākām dienām, taču arī šim skaņdarbam ir pozitīvs, “kingčārlzisks” skanējums.

“Rakstot šo minialbumu, domāju par koncertiem,” saka King Charles. “Vēlējos, lai šīs dziesmas izklausās tā, it kā es tās izpildītu uz skatuves. Zinu, ka, veicot ierakstu pandēmijas viducī, tas izklausās pēc interesanta lēmuma, bet pēc šo dziesmu izpildīšanas novembrī Apvienotās Karalistes tūres laikā, sapratu, ka bija vērts pustoru gadu gaidīt šādus brīžus.”

“Joprojām esmu apsēsts ar mūzikas radīšanu,” turpina mūziķis. “Tas mani piespiež katru dienu izrāpties no gultas, un iespējas ar savām dziesmām un grupu redzēt pasauli notur manī iekšējo uguni.”

Mūziķis ir atsācis aktīvu koncertdarbību un martā uzsāks Eiropas tūri, kurā Latvijas klausītājiem visērtāk pieejamie koncerti notiks 1. martā Amsterdamā un 12. martā Berlīnē. Ieskatu, ko sagaidīt no gaidāmajiem šoviem, iespējams gūt arī speciāli sagatavotā pleilistē mūzikas straumēšanas servisā “Spotify”.

Jaunais minialbums “All I Know Is How I Feel” ierakstīts Londonas “Eastcote Studios” un King Charles to producēja kopā ar viņa grupas dalībnieku Niku Rodžersu, kurš ir arī apvienību “Kárryn” un “SG Lewis” mūziķis, bet gala miksu izveica Saimons Hanhārts, kurš strādājis ar Deividu Boviju un citiem labi zināmiem mūziķiem.

Minialbums pieejams visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar