Kā saglabāt zaļojošu dārzu arī karstā vasarā?

Nav noslēpums – lai dārzā viss augtu un zaļotu, augiem jānodrošina pietiekams daudzums ūdens. Tieši laistīšana ir viens no vissvarīgākajiem dārza darbiem. Lai atvieglotu dārza kopšanas procesu,  Fiskars papildina laistīšanas piederumu klāstu ar laistīšanas taimeriem, pistolēm, kā arī laistīšanas kātiem. Savukārt parocīgās Solid Snip sērijas šķēres ievērojami atvieglos krūmu griešanu un citus dārza kopšanas darbus.

Laistīšanas taimeri – glābēji brīvdienās un karstā vasaras svelmē

Augiem ir nepieciešama pastāvīga kopšana, it īpaši vasarā, kad ir ilgstošs karstums. Ērti lietojamie laistīšanas taimeri, kurus uzstāda pie ūdens krāna, nodrošina zāliena un augu aplaistīšanu pat naktī, tādējādi nav jāuztraucas par ūdens iztvaikošanu.

Pateicoties taimerim, iespējams ieplānot, ka laistīšana sākas pēc sešām vai 12 stundām, vai pat pēc septiņām dienām. Laistīšanas ilgst no vienas līdz pat 360 minūtēm, turklāt to var palaist nekavējoties, un ieprogrammēt tā, lai tā beidzas tūlītēji vai pēc 240 minūtēm. Laistīšanas taimera darbībai nepieciešams akumulators. Kad tas izlādējas, arī ūdens padeve apstājas.

Aplaisti augus ērti arī augstās un grūti pieejamās vietās 

Izmantojot jauno Fiskars laistīšanas nūju, iespējams viegli aizsniegt un aplaistīt augus, kuri atrodas augstās un grūti pieejamās vietās, piemēram, pie notekcaurulēm. Laistīšanas nūja ir pieejama ar standarta, regulējamu 3 režīmu smidzinātājsprauslu,  un to var aprīkot ar dažādām citām laistīšanas sprauslām.

Tāpat kā laistīšanas nūjas, arī Fiskars laistīšanas pistoles ir iespējams stingri piestiprināt pie šļūtenes. Tām ir ergonomiski izstrādāti Soft-Grip™ rokturi, kas nodrošina vēl lielāku stabilitāti. Laistīšanas pistoles ir viegli lietojamas un tām ir dažādas laistīšanas iespējas ar bezpakāpju regulēšanu. Fibercomp laistīšanas pistoles spēj izturēt dažādas temperatūras svārstības, tādējādi pat naktīs, kad gaisa temperatūra ir pazemināta, ūdens nesasals.

Griez un veido kopā ar Solid -Snip šķēru sēriju

Ar Solid Snip šķērēm griešana un ražas novākšana būs patīkamākā dārza nodarbe. Tās ir ideāli piemērotas griešanai, kas prasa īpašu precizitāti, veidojot formu augiem un ziediem. Pateicoties šķēru lielajiem rokturiem, ērti iespējams uzvilkt cimdus, lai pasargātu rokas griešanas laikā.

Solid Snip mikro šķēres būs labs palīgs, pateicoties šķēru precīzajiem asmeņiem – tās būs jo īpaši parocīgas, ja nepieciešams apgriezt un ieveidot augus, kuri atrodas grūti pieejamās vietās. Izmantojot šīs šķēres, varat būt drošs, ka netraumēsiet augus un tie neiznīks.

Solid Snip floristu dārza šķēres ir mazākas nekā tradicionālās dārza šķēres, taču efektīvākas. Tās ir lieliski piemērotas griezto ziedu apstrādei, retināšanai, mazu zaru sagriešanai un nokaltušu zaru, kā arī ērkšķu nogriešanai. Asmens pārklājums padara šķēres izturīgas un ērti lietojamas.

TOP Komentāri

avatar