Grupa “Cacophonics” piedāvā dziesmu “Holidays”

Vasarai noslēdzoties, latviešu poppanka grupa “Cacophonics”, kas šī gada pavasarī izdeva savu jauno albumu “Fast Food is 4 Slow People”, piedāvā noskatīties albumā iekļautās kompozīcijas “Holidays” teksta videoklipu.

“Tā kā dziesma ir veltīta brīvdienu tematikai un vairums cilvēku brīvdienās dodas tieši siltajos vasaras mēnešos, mēs nolēmām, ka dziesmai vajadzīgs tieši šāds – saulains un vasarīgs – teksta videoklips. Publicējam šo klipu tikai septembrī, jo arī paši vasarā atpūtāmies gan no pamatdarba, gan no citiem pienākumiem – to skaitā šī klipa montāžas un citām aktivitātēm saistībā ar šogad izdoto albumu  – un arī tāpēc, ka ceram, ka šajā video redzamā jūras, saules un pludmales ainava tumšajos rudens vakaros ļaus mūsu klausītājiem ilgāk pakavēties aizejošās vasaras un brīvdienu sajūtās,” stāsta grupas dalībnieki.

Dziesma ierakstīta Kalna studijā Tukumā, un to miksējis “Cacophonics” bundzinieks Valērijs Černejs. Dziesmas mūzikas un teksta autors ir grupas vokālists Ingus Sala, bet videoklipa ideju realizējuši visi grupas dalībnieki kopā, piedaloties fotogrāfei Laurai Grūbei un operatoram Edgaram Pogožeļskim, ar kuru “Cacophonics” sadarbojās arī jaunā albuma pirmā singla “The Noble and Great” video izveidē.

Foto: publicitātes

 

TOP Komentāri

avatar