Ģimenes konflikta laikā vīrietis uzbrūk Valsts policijas darbiniekam

25.decembrī ap pulksten 19:00 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Dubeņos, kādā īpašumā notiek ģimenes konflikts. Notikuma vietā ieradās Valsts policijas amatpersonas un noskaidroja, ka starp vīru un sievu ir izcēlies konflikts. Kaimiņi paspēja brīdināt policistus par to, ka vīrietim ir nazis un viņš ar to draudējis ne tikai sievai, bet arī kaimiņiem.

Policisti devās uz dzīvokli un no tā izskrēja ārā sieviete. Divi no policistiem devās iekšā un ieraudzīja virtuvē pie galda sēžam vīrieti un blakus viņam bija nazis. Viens no policistiem nazi paņēma un nolika drošā attālumā. Tad vīrietis norādīja, ka jau zināja, ka policija atbrauks, paņēma nazi, kuru bija paslēpis, piecēlās kājās un uzbruka policistam, naža asmeni virzot policista galvas virzienā. Valsts policijas darbinieks atvairīja uzbrukumu un vīrieti atbruņoja, proti atņemot nazi. Vīrietis tika aizturēts un, veicot pārmeklēšanu, pie viņa tika atrasti vairāki naži, kurus viņš bija paslēpis drēbēs.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas par notikušo uzsāka divus kriminālprocesus – par uzbrukumu Valsts policijas amatpersonai un par konfliktu ar savu sievu – draudiem un miesas bojājumu nodarīšanu. Vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par dažāda veida noziedzīgiem nodarījumiem un ticis sodīts. Šobrīd vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Valsts policija turpina izmeklēšanu uzsāktajos kriminālprocesos. 

TOP Komentāri

avatar