Dziedātāja Afrœdīte izdod otro dziesmu no gaidāmā debijas albuma

Jaunā dziedātāja Afrœdīte izdod juteklisku skaņdarbu “Tauriņi”, kas ir otrais singls no jau pavisam drīz gaidāmā debijas albuma “Mīlestības dziesmas iesācējiem”. Dziesmai tapis arī videoklips. 

Dziesma “Tauriņi” radās laikā, kad dziedātāja uzsāka studijas apmaiņas programmā Itālijā. Jauna vieta un iespaidi, pakrūtē vēl pāris kņudoši tauriņi no kuriem jau sen kā bijis laiks atvadīties. Pretēji dziesmai “Plakstiņi”, kas ļāva patvērumu rast ilūzijās, “Tauriņi” atspoguļo realitāti, pieņemšanu un robežu novilkšanu. Tauriņiem aizlidot maigi un trausli palīdzēja dziedātājas samtainais balss tembrs ar niansētu klavieru pavadījumu ko iespēlējis izjustais pianists Matīss Žilinskis.

Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts ar kabatas izmēra fotokameru, kuru bieži izmanto nejaušu mirkļu iemūžināšanai. “Manuprāt, šī dziesma pieprasa vizuālu kontekstu. Videoklipa stāstu izvēlējos atveidot ar Ati – ģitāristu, ar kuru kopā radījām lielāko daļu no gaidāmā albuma dziesmām. Filmēšanai izraudzījām Tukumu, jo tā ir pilsēta, kurā uzaugām un vieta, kas reiz saveda kopā mūs. Notvērām nejaušus mirkļus, nepiespiestā gaisotnē arī Durbes pils apkārtnē, kur norisināsies albuma prezentācijas koncerts.” Par ideju aiz sajūtu videoklipa stāsta Afrœdīte.

Debijas albuma “Mīlestības dziesmas iesācējiem” prezentācija notiks 6. septembrī plkst. 19.00 Tukumā, Durbes pils pagalmā. Koncerts brīvā dabā ļaus uz brīdi vēl uzkavēties vasarā. Mīlestības dziesmas iesācējiem palīdzēs atskaņot Matīss Žilinskis (taustiņi), Jānis Pastars (ģitāra), Alberts Levics (basģitāra) un Mārcis Briška (bungas). Biļetes uz koncertu var iegādāties bilesuparadize.lv un “Biļešu paradīze” kasēs. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar