Diāna Černe publicē jaunu dziesmu un aicina uz solo koncertu pilī

Vasarai noslēdzoties, dziedātāja un dziesmu autore Diāna Černe izdod iedvesmojošu dziesmu “Tu esi viss”. Dziesma tapusi sadarbībā ar producentu Jānis Narbutu (White Wide Production), bet čella partijas ieskaņojusi čelliste Undīne Balode. Dziesmas mūzikas un teksta autore arī šoreiz ir pati Diāna.

Par dziesmas tapšanu Diāna stāsta: “Šī dziesma pie manis atnāca laikā, kad es 21 dienu pavadīju Latgalē, meža namiņā. Tobrīd gatavoju brokastis, kad tā sāka manī skanēt. Šī dziesma man ir īpaši svarīga un, iespējams, arī vēl kādam. Es to nerakstīju kā citas savas dziesmas, šoreiz es to tikai pierakstīju… To rakstīja kāds cits, caur mani.”

“Tu esi viss” video filmēts Stāmerienas pilī, kur 21. septembrī norisināsies Diānas solo koncerts. Biļetes jau tagad pieejamas biļešu tirdzniecības portālā Aula. 

Videoklipā redzamā Diānas baltā tērpa māksliniece ir netradicionālo kāzu un izejamo tērpu zīmola “Novaliss” dizainere Laura Anspoka. Dziesmas video veidoja Kaspars Kambars.

Diāna atklāj dziesmas vēstījumu: “Šī dziesma ir iedvesma, ticība sev un tam, ka cilvēks pats ir sevis radītājs. Viss, ko mēs par sevi domājam, kā jūtamies, kam ticam arī materializējas. Tad kāpēc neticēt un nedomāt to pašu labāko par sevi?! Mums ir dotas izvēles iespējas, brīvā griba pašiem noteikt kādi un kas mēs esam, un būsim.”

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar