DCH izdod savu debijas albumu – MĒNESS

Albuma kontekstā, mēness atspoguļo tā divas puses. Tas simbolizē perspektīvu, kā bieži vien tiek saskaldītas, saskatītas, izprastas vai pat uztvertas lietas un notikumi, neaizdomājoties par formu vai to patieso būtību. 

Mēness ir kā spēle starp redzamo un neredzamo. Starp gaismu un tumsu. Taisnību un meliem.

Ripuļa kopējā vēstījuma bagāža sevī ietver pārdomas par to kā, izmainot vienu darbību kopumu, ir iespēja ietekmēt vesalu virkni ar notikumiem, kuri būstiski var izmanīt, uzlabot, vai gluži pretēji, sagraut. 

Mēness, galvenokārt, ir par cilvēku savstarpējo attiecību uztveri. Tas ir par harmoniju. Par mieru. Par patiesumu pret sevi, ilgām un mīlestību tās augstākajā punktā. Mēness ir DCH pirmais lielizmēra albums, kas iznācis 2020 novembrī.

Šobrīd klausītājiem albums pieejams visās populārākajās straumēšanas vietnēs, bet grupa priekšroku šobrīd dod Bandcamp kā demokrātiskākajai no visām. 

Pateicoties sadarbībai ar Oskaru Lūsi, tika iemūžināti klipi visām paredzētajām albuma dziesmām un, piedaloties māksliniecei Sabine Ostrovskai, izstrādāts jauns logotips un albuma dizaina noformējums. 

Paralēli albuma dzimšanas dienai, DCH nodod arī apskatei video versiju dziesmai, MĒS GAISTAM, kuras vestījumā ir iekodēta informācija par atdzimšanu jaunā, spēcīgākā sevis versijā.

Turpinot tradīcijas,  DCH – MĒNESS albums tika ierakstīts pie skaņu inžiniera, Kārļa Šteinmaņa un šobrīd apvienība jau strādā pie nākošā ierakstu albuma.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar