Daugavpilī ugunsgrēkā gājis bojā vīrietis

Kopumā dzēsts 61 ugunsgrēks, veikti 19 glābšanas darbi, bija arī 17 maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos gājis bojā viens cilvēks un cietis viens cilvēks.

Gadu mijā VUGD dzēsa vairākus ugunsgrēkus, kas bija saistīti ar nepareizu pirotehnisko izstrādājumu lietošanu. Plkst. 00:14 VUGD saņēma informāciju, ka Jelgavā, Ganību ielā, deg balkons. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka uz balkona bija degusi kūdra un gumijas zābaki puskvadrātmetra platība. Ugunsgrēku bija izraisījis balkonā iekritis pirotehniskais izstrādājums. Neilgi pēc tam, plkst. 00:25, ugunsdzēsēji glābēji izbrauca uz Krāsotāju ielu Rīgā, kur dzīvojamās mājas kāpņu telpā bija iemests pirotehniskais izstrādājums, kas bija radījis sadūmojumu. Savukārt, plkst. 00:44, ugunsdzēsēji glābēji devās uz Dzirnavu ielu Liepājā, kur uz kādas kafejnīcas jumta dega pirotehnisko izstrādājumu kaste.

Jaunais gads traģiski iesākās Daugavpilī. 1.janvārī, plkst. 00:14 VUGD saņēma informāciju, ka Ormaņu ielā dzīvojamajā mājā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienstāvu koka dzīvojamā māja deg ar atklātu liesmu. Pārmeklējot ēku, ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās no ēkas izglābt vienu vīrieti, kurš šajā ugunsgrēkā cieta, bet otrs vīrietis tika atrasts jau bez dzīvības pazīmēm. Kopējā degšanas platība bija 40m2

Šonakt, plkst. 01:33, VUGD saņēma informāciju no kāda aculiecinieka, kurš redzēja, ka Valkā, Raiņa ielā, deg dzīvojamās mājas loga rāmis. Cenšoties saviem spēkiem nodzēst ugunsgrēku, vīrietis guva rokas apdegumus. Ugunsdzēsēji glābēji no ēkas otrā stāva izveda ārā vienu mājas iedzīvotāju. Ugunsgrēkā kopumā dega loga rāmis, grīda un sadzīves mantas 6m2 platībā.

Foto: snowbrains.com

 

 

TOP Komentāri

avatar