Dārta Stepanova izdod jaunu singlu sadarbībā ar Dagni Roziņu

Vasaras izskaņā jaunu singlu un mūzikas video izdevusi dziedātāja Dārta Stepanova. Jaunā dziesma “Sevi projām dot” tapusi sadarbībā ar grupas “Citi zēni” saksofonistu Dagni Roziņu.

Dziesma radīta astoņdesmito gadu popmūzikas rotaļīgajā stilistikā, taču vēsta par cilvēku savstarpējo attiecību nopietnību un brīžiem skaudro realitāti.

“Cilvēku attiecībās vissvarīgāk ir mācēt līdzvērtīgi kopā būt un, nepazaudējot sevi, ieguldīt tajās visu,” saka Dārta. “Ar šo dziesmu aicinām klausītājus saprast, cik daudz mēs katrs varam sevi projām dot un cik no tā visa atgriežas pie mums atpakaļ. Tikai zinot, ka esi izdarījis labāko, vari noiet ne vienmēr rožaino ceļu pretī īstai mīlestībai.”

Dziesmas mūzikas autors ir Valters Pūce, ar kuru Dārtai izveidojusies veiksmīga sadarbība.

“Ar Valteru mūzikas jomā esam uz viena viļņa. Viņa radītā mūzika ir saistoša un interesanta. Jaunā dziesma, kas tapusi astoņdesmito gadu stilistikā, rada nepiespiestības un viegluma sajūtu, kaut dzejnieka Marta Pujāta vārdi liek aizdomāties par cilvēku savstarpējo attiecību nozīmīgumu.”

Dārta atzīst, ka liels atbalsts dziesmas tapšanas procesā bija Dagnis Roziņš, kura saksofona spēle paspilgtina dziesmas krāšņo stilu, piedodot tai jaudu.

Jaunā singla videoversijas filmēšana tika uzticēta režisoram Arvim Belovam. Šis klips īpašs ar to, ka tas ir viena kadra video, kas filmēts bez pārtraukumiem no dziesmas sākuma līdz pat beigām. Kā saka režisora Arvis Belovs, “šāda veida filmēšana prasa ļoti pārdomātu un līdz pat sīkumiem niansētu sagatavošanos, jo, ja filmējot kaut kas noiet greizi, pilnīgi viss jāsāk no sākuma”.

Sadarbību ar grupas “DAGAMBA” vadītāju Valteru Pūci dziedātāja Dārta Stepanova uzsāka pirms diviem gadiem, kad tika laisti klajā singli “Tālāk jāiet” un “Brīnumzeme”, bet pērn pie klausītājiem nonāca arī dziesma “Zelta važas”.

Jaunais singls “Sevi projām dot” tapis studijā “AMFO” un to producējis Valters Pūce kopā ar grupas “DAGAMBA” bundzinieku Artūru Jermaku un grupas “Citi zēni” basistu Robertu Memmēnu. Skaņas pēcapstrāde savukārt izveikta Somijā – miksu veidojis Jesse Vainio, bet māsterversiju Svante Forsbäck.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar