“CITRO” attīsta sadarbību ar novadu ražotājiem

Lai atbalstītu dažādu Latvijas  novadu vietējos uzņēmējus, mazumtirdzniecības veikalu tīkls “CITRO” šonedēļ noslēdzis vairākus jaunus sadarbības līgumus ar  ražotājiem un zemnieku saimniecībām par produktu piegādēm “CITRO” veikalu tīklam. Šonedēļ sadarbība uzsākta ar Talsu novada saimniecību “Jaunbērkšķi” un Cēsu novada saimniecību “Kliģēni”. 

Imants Kelmers, SIA “Latvian Retail Management” valdes priekšsēdētājs: “Veikalu tīkla “CITRO” zīmola koncepts jau iepriekš ietvēra mērķtiecīgu sadarbošanos ar vietējiem novadu ražotājiem. Taču šobrīd, ārkārtas stāvokļa laikā, tā ir īpaši būtiska, apliecinot savstarpēju solidaritāti un kopā pārvarot pašreizējās grūtības. Aicinu ikvienu veikala apmeklētāju ievērot visas drošības prasības un dot priekšroku vietējo ražotāju produktiem, tādējādi sniedzot atbalstu viņu uzņēmējdarbībai un ģimenēm. Ticu, ka visiem kopā mums izdosies pārdzīvot šo laiku un pēc tam kļūt vēl spēcīgākiem un vienotākiem.”

“CITRO” veikalu tīkls noslēdzis sadarbību ar Talsu novada zemnieku saimniecību “Jaunbērkšķi” par dažāda veidu podiņos audzētu salātu un garšaugu piegādēm. Pateicoties Lauku atbalsta dienesta un biedrības “Talsu rajona partnerība” atsaucībai, saimniecībā šogad tiek realizēts projekts par ilggadīgo dārzu ierīkošanu, kā arī attīstīta augļu un dārzeņu pārstrādes produktu līnijas izveide. Saražotā produkcija būs pieejama “CITRO” veikalu tīklā. 

“Esam gandarīti savā saimē uzņemt šo jauno partneri, kura saimniecībā  tagad ir nodarbināta visa ģimene. Daži tās locekļi pat pārprofilējušies no citām nozarēm un pievērsušies dārzkopībai, lai visi kopā stiprinātu šī biznesa potenciālu,” norāda Imants Kelmers. 

No nākamās nedēļas “CITRO” veikalu tīklā būs pieejami arī Cēsu novada ģimenes uzņēmuma Z/S “Kliģēni” audzētie gurķi, bet vēlāk aprīlī – arī šī gada pirmā tomātu raža. 

Jau ziņots, ka, izveidojot uzņēmumu apvienību SIA “Latvian Retail Management”, apvienojušies vietējā kapitāla mazumtirdzniecības uzņēmumu tīkli AS “Diāna”, SIA “Gabriēla” un SIA “LEKON”, kas iepriekš veidoja daļu no mazumtirdzniecības tīkla top! veikalu ķēdes. Uzņēmumu apvienības kopējais tirdzniecības vietu skaits ir vairāk nekā 70 veikalu visā Latvijā.

TOP Komentāri

avatar