Bezmaksas koncerts ar grupu “Noslēpums”

Piektdien, 30. augustā, plkst. 20:00 “Tipogrāfijas radošā kvartāla” iekšpagalmā  uzstāsies draugu apvienība un mūziķu grupa “Noslēpums”, kas savus klausītājus priecēs  ar kantrī un cita žanra dziesmām. 

Grupa “Noslēpums” ir pārsteigumu pilna draugu apvienība no visas plašās Kurzemes  (un Vidzemes), kura pēdējos gados par savu mājvietu ir izvēlējusies Kurzemes rokmūzikas  centru – Liepāju. Grupas spilgtais un enerģiskais skanējums, kā arī vizuāli krāšņie skatuves  tērpi neatstās vienaldzīgus par visatturīgākos klausītājus.  

Draugu un mūziķu apvienība “Noslēpums” dibināta salīdzinoši nesen, 2020. gadā, taču  kopš tā laika ir izdoti vairāki radio singli un video klipi, kā arī grupa gatavojas savam pirmajam  debijas albumam. Grupas sastāvā muzicē: Helge Holgers (balss un ģitāra), Hedrijs Hektors  Hofners (ģitāra un balss), Laura Bluķe (vokāls), DJ Keda (taustiņi un balss), Ēriks Hanzovskis  (sitaminstrumenti), Kurbads Ivanovs (ģitāra, balss, sitaminstrumenti), Kristaps Liepa (bass) un  Mārtiņš Zālīte (kontrabass).  

Koncertam īpašu gaisotni piešķirs Tipogrāfijas radošā kvartāla vēsturiskais  iekšpagalms, kas kalpos kā koncerta lokācijas vieta, kur apmeklētājiem būs iespēja baudīt  pasākumu brīvā dabā. Bijušās tipogrāfijas iekšpagalms vēl pagājušajā gadsimtā liepājniekiem  kalpoja kā iespieddarbu rūpnīca pašā pilsētas centrā, taču jau šodien vēsturiskā ēka iedvesmo  kā jauna un radoša kultūrtelpa liepājniekiem un pilsētas viesiem.  

Ieeja Tipogrāfijas radošā kvartāla iekšpagalmā būs sākot no pulksten 17.00, bet no  19.00 publiku iesildīs Valda Skarēviča un Dāvja Aigara audiovizuālā projekta performance. Izbaudi augusta pēdējo piektdienu ar krāšņu un enerģisku koncertu Liepājas  Tipogrāfijas radošā kvartāla iekšpagalmā (Andreja Pumpura ielā 10). Ieeja pasākumā ir bez  maksas.  

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar