Baltās šokolādes braunijs ar āboliem
14.februārī, atzīmēsim visu mīlētāju dienu. Lai gan šī nav Latvijā radusies svētku diena, daudzi to atzīmē ik gadu, īpaši piedomājot par romantisku noskaņu. Atzīšanās mīlestībā, svētku vakariņas, kāda romantiska filma, vakars kopā ar savu mīļoto vai vienatnē, Rimi Gardēži Liene Zemīte piedāvā jauku recepti, lai padarītu šo dienu īpaši gardu.
Ja svētkos vēlies, lai tava ģimene un viesi baudītu izcilus gardumus, uzticies Rimi Gardēdei Lienei Zemītei, jo viņa zina, kā panākt, lai tava svētku kūka un citi našķi garšotu debešķīgi. Valentīna dienā Liene Zemīte iedrošina sevi izaicināt un pagatavot saviem īpašajiem cilvēkiem baltās šokolādes brauniju ar āboliem. “Šī būs īstā garša, lai svinētu mīlestību! Kas gan ir gardāks par šokolādi un vēl apvienojumā ar āboliem? Droši varu apgalvot, ka šī kūka garšos pat visizvēlīgākajam gardēdim. Lai skaista šī diena, lai mums katru dienu ir mirklis, kurā jūtamies mīlēti un novērtēti,” novēl Liene Zemīte.
Baltās šokolādes braunijs ar āboliem (8 pers., 45 min.)
Nepieciešams:
3 olas
30 g mandeļu miltu
90 g kviešu miltu
200 g baltās šokolādes
140 g sviesta
50 g brūnā cukura
40 g pekanriekstu
30 g pistāciju (var nedaudz sasmalcināt)
30 g kaltētu dzērveņu
7 g cepamā pulvera
1 tējk. vaniļas pastas
2 vidēji lieli nomizoti āboli
Pagatavošana:
Ābolus sagriez mazos kubiņos. Olas saputo ar cukuru. Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, pievieno olām, iemaisi miltus, cepamo pulveri, vaniļas pastu, ābolus, riekstus, dzērvenes. Lej iepriekš sagatavotā formā un cep 30 minūtes 175 grādos.
Foto: publicitātes
TOP Komentāri