Avokado un bumbieru kūka
Nepieciešams:
Biskvītam
- Lobītas ķirbju sēklas – 50 g
- Zaļās pistācijas – 50 g
- Indijas rieksti – 100 g
- Dzeltenās rozīnes – 200 g
Krēmam un kūkai
- Kivi – 4 gab.
- Avokado – 4 gab.
- Bumbieri – 4 gab.
- Medus – 2 ēdamk.
- Laims – 1 gab.
Dekoram
- Svaigas vai saldētas ogas pēc izvēles – 250 g
Pagatavošana:
- Gatavo biskvītu – sablenderē vai samal riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpini malt līdz izveidojās ķepīga masa;
- Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru;
- Liec sablenderēto masu veidnē, veido kūkas pamatu;
- Notīri kivi un sagriez plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam;
- Gatavo krēmu – notīri bumbierus un avokado, sablenderē ar medu un laima sulu;
- Lej kūkas formā un liec saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam;
- Kūku pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām.
Foto: publicitātes
TOP Komentāri