Avokado un bumbieru kūka

Nepieciešams:

Biskvītam

  • Lobītas ķirbju sēklas  – 50 g
  • Zaļās pistācijas – 50 g
  • Indijas rieksti – 100 g
  • Dzeltenās rozīnes – 200 g

Krēmam un kūkai

  • Kivi  – 4 gab.
  • Avokado  – 4 gab.
  • Bumbieri  – 4 gab.
  • Medus  – 2 ēdamk.
  • Laims  – 1 gab.

Dekoram

  • Svaigas vai saldētas ogas pēc izvēles  – 250 g

Pagatavošana:

 

  1. Gatavo biskvītu – sablenderē vai samal riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpini malt līdz izveidojās ķepīga masa;
  2. Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru;
  3. Liec sablenderēto masu veidnē, veido kūkas pamatu;
  4. Notīri kivi un sagriez plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam;
  5. Gatavo krēmu – notīri bumbierus un avokado, sablenderē ar medu un laima sulu;
  6. Lej kūkas formā un liec saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam;
  7. Kūku pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar