Atmaskots šova “Balss maskā” otrais dalībnieks – Torte

Svētdien, 5. martā, kanāla TV3 skatītāji piedzīvoja šova “Balss maskā” otro epizodi, iepazīstoties ar sešām jaunām maskām – Sniegpārslu, Vienradzi, Rudzupuķi, Laimes lāci, Torti un Briedi. Arī šajā reizē dalībnieki savā repertuārā bija iekļāvuši dziesmu, kurai nav iespējams nedziedāt līdzi. Vakara noslēgumā detektīvi vienojās, ka maska kritīs Tortei, atmaskojot bokseri un TV personību Kristapu Zuti.

Šova otrajā epizodē tika atmaskota šova smagākā maska – Torte, kas sver vairāk kā 20 kilogramus. Zem tās slēpās skandalozais bokseris Kristaps Zutis, kurš dziedāja grupas “Jumprava” dziesmu “Peldētājs”. Pēc dziesmas izpildījuma detektīvi minēja, ka zem maskas varētu slēpties kāds no sporta pasaules. Detektīvu minējumu starpā bija Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans, kuru zem maskas bija saskatījuši Samanta Tīna un Jānis Šipkēvics, Krivenchy uzskatīja, ka zem maskas slēpjas svarcēlāja Rebeka Ibrahima, savukārt Baiba Sipeniece-Gavare Tortes balss tembrā bija saklausījusi grupas “Musiqq” dalībnieku Emīlu Balceri.

Pirms Tortes uzstāšanās, klausoties sagatavotos pavedienus, detektīvi uzreiz pievērsa uzmanību Tortes balsij un runas stilam, taču atzina, ka dotie pavedieni nav ļāvuši “atkost”, kurš īsti slēpjas zem maskas. Arī maskas lielie apjomi, kas atsedza vien daļu roku un kāju, nav ļāvuši saprast, kas varētu būt paslēpies zem maskas.

Pēc maskas noņemšanas Krivenchy atzina, ka viņa pirmais minējums, ko viņš noguldīja minējumu seifā, bija Kristaps Zutis, taču esot pārējos detektīvus tinis ap pirkstu ar saviem komentāriem. Savukārt Zutis teica, ka diez vai kādreiz spēs Krivenchy piedot, jo viņš, paziņojot, kurai maskai šovs būs jāpamet, esot pateicis, ka Torte zaudējusi Briedim (Torte un Briedis abi sacentās savstarpējā duelī uz skatuves).

Jautāts, kādas dziesmas būtu izpildījis turpmākajos raidījumos, ja dalību šovā būtu turpinājis, Zutis atklāja, ka fināla dziesma noteikti būtu bijusi rolanda če & xantikvariāta dziesma “TORT”, citādi nemaz nebūtu piedalījies šovā. Bet kā nākamo bija paredzējis dziedāt Ozola dziesmu “Stils”.

Jau nākamsvētdien, 12. martā plkst. 20.30, skaties raidījuma “Balss maskā” trešo epizodi, kur atkal uz skatuves kāps jau pirmajā raidījumā iepazītās piecas maskas – Melnais krauklis, Pērtiķis, Šaha karalis, Astoņkājis un Zaķis. Šoreiz dalībnieki izpildīs dziesmas, kuras vienmēr gribējuši nodziedāt.

Attēls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar