Atbalsts auklēšanā: noderīgas lietotnes jaunajiem vecākiem

Pirmie mēneši pēc bērniņa piedzimšanas ir pilni neskaitāmu jautājumu un minējumu – vai ir īstais laiks pabarot mazo? Cikos viņš pēdējo reizi ēda? Kādēļ viņš neguļ? Kā viņu iemidzināt? Lai svarīgais iepazīšanās laiks būtu vēl mierpilnāks, jaunie vecāki talkā var ņemt arī gudrās tehnoloģijas – Samsung apkopojis dažādas praktiskas lietotnes, kas palīdzēs vieglāk izsekot jaundzimušā ikdienas rutīnai un noderēs arī pašiem vecākiem, piemēram, dodoties garajās pastaigās.

GLOW BABY – viegli lietojama aplikācija, kas ļauj piefiksēt mazuļa ēšanas, gulēšanas, autiņbiksīšu nomaiņas laiku, kā arī uzrāda, cik ilgs laiks jau pagājis kopš pēdējās barošanas vai gulēšanas. Glow Baby palīdzēs arī izsekot svara un auguma pieaugumam, parādot ikmēneša izmaiņas. Tajā pieejams arī plašs dažādu informatīvu rakstu klāsts par dažādiem mazuļa attīstības posmiem un iespēja socializēties ar citiem vecākiem.

BABY DAYBOOK – arī šī lietotne ļauj sekot līdzi barošanas laikam un ilgumam, kā arī citām ikdienas rutīnas daļām. Ar Baby Daybook un citām līdzīgām lietotnēm jaunās mammas var arī vairs necensties paturēt prātā, piemēram, no kuras krūts mazais pēdējo reizi ēdis, atstājot šos jautājumus tehnoloģiju ziņā – tā vietā laiku un enerģiju tērējot svarīgākām lietām.

SAMSUNG HEALTH – ikdienas ratu pastaigas bieži ir neatņemama ikdienas rutīnas daļa, kuru jaunie vecāki var papildināt ar spēles elementiem, proti, ik dienu sekojot līdzi noieto soļu skaitam vai kilometros veiktajam attālumam. Tāpat Samsung Health var lietot, lai izaicinātu citas draudzenes-jaunās māmiņas uz aktīvāku ikdienu – sacenšoties, kura nedēļas vai mēneša laikā būs svaigā gaisā, pastaigājoties ar ratiem, pavadījusi visvairāk laika.

WHITE NOISE – Google Play store piedāvā plašu izvēli ar lietotnēm, kas paredzētas fona mūzikas un baltā trokšņa radīšanai. Tas var palīdzēt mazuļiem iemigt un arī slāpē apkārtējās skaņas, lai miegs būtu pēc iespējas mazāk traucēts. Atliek meklētājā ievadīt vārdus “White Noise” un izvēlēties sev tīkamāko no plašā piedāvājuma.

SPOTIFY – populārā mūzikas platforma piedāvā jau sagatavotas šūpuļdziesmu izlases (sadaļā Browse), bet ikvienam ir iespēja izveidot arī savu iecienītāko dziesmu apkopojumus, kuri piestāv gan mazuļa gulētiešanas laikam, gan aktīvākiem nomoda periodiem. Tāpat jaunie vecāki noteikti var izmantot Spotify priekšrocības garajās ikdienas ratu pastaigās, klausoties interesantus un noderīgus podkāstus par sev aktuālām un interesējošām tēmām (sadaļa Browse – Podcasts).

TOOTSIE BABY PHOTO – ģimenes pieaugums visticamāk nozīmē arī straujāku fotogrāfiju skaita pieaugumu viedtālrunī. Ikmēneša jubileju fotogrāfijas un citi iemūžinātie ikdienas brīži kļūs vēl piemīlīgāki ar šajā lietotnē pieejamām uzlīmēm. Ar tām uz foto pavisam vienkārši varēs integrēt bērniņa svaru, garumu, dzimšanas laiku vai citus zīmējumus, pārvēršot uzņemtās bildes jaukā vizuālā stāstā. Tāpat Samsung iesaka izmēģināt arī dažādās Galaxy viedtālruņu fotokamerās jau iebūvētās funkcijas, piemēram, “dzīvā fokusa” vai “background blur” – kas izpludina fonu un izceļ fotogrāfijas galveno varoni.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar