Armands Rutkovskis piedāvā jaunu dziesmu “Tavas Acis Nemelo”

Mūzikas producents un dziedātājs Armands Rutkovskis, zināms arī kā Arutt, šodien, 27. jūnijā, laiž klajā savu jaunāko singlu “Tavas Acis Nemelo”, kurš pieejams visās mūzikas straumēšanas vietnēs. 

Dziesma “Tavas Acis Nemelo” runā par godīgumu attiecībās. “Šī dziesma ir par to, ka cilvēka skatiens spēj pateikt vairāk kā vārdi. Reizēm mēs cenšamies savas sajūtas maskēt ar rūpīgi izvēlētiem vārdiem, taču acu skatiens atklāj mūsu patiesās sajūtas,” tā par dziesmas galveno vēstījumu saka Armands Rutkovskis. Mūziķi.s atzīst, ka dziesmas pirmā versija tika izveidota jau 2020. gadā un “ielikta plauktiņā” pie pārējām dziesmu idejām, bet 2024. gadā, revidējot dziesmu idejas, Armands sapratis, ka šī dziesma ir jāpabeidz un jāizlaiž publiskai novērtēšanai. “Man ir ļoti daudz dziesmu idejas, bet visticamāk, ka 90% no tām nekad neredzēs dienas gaismu,” smejoties saka Armands. Dziesmas mūzikas un vārdu autors ir Armands Rutkovskis, bet ierakstā piedalījusies arī dziedātāja Patrīcija Spale.

Armands Rutkovskis ir grupas “Bekars” solists un mūzikas producents, kurš līdz šim veiksmīgi sadarbojies ar daudzām Latvijas mūzikas industrijā zināmām personībām un mūzikas grupām. Līdz šim Armands izdevis piecus singlus, kurus iespējams noklausīties visās mūzikas straumēšanas vietnēs. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar