Ar jaunu video klipu, grupa “ATOM” aicina uz debijas albuma prezentāciju

Radošā mūzikas apvienība „ATOM” nākusi klajā ar jaunu liriku videoklipu dziesmai „Silver Hawk”, kas tapis, uzstājoties festivāla „Summer Sound” 2019. Dziesma iekļauta grupas pirmajā studijas albumā „The Milky Way”, kura prezentācija norisināsies 4. decembrī K.K. fon Sticka villā.

„SilverHawk” ikvienu klausītāju atgriezīs aizgājušās vasaras festivālu sajūtas un ļaus tās izbaudīt no jauna. Grupas līderis, panamietis Čārlijs Vaskess atzīst, ka šī vasara grupai bija ļoti piesātināta ar dažādiem notikumiem un festivāliem, kas ļāva gūt daudz pozitīvu iespaidu un jaunu ideju albuma radīšanai. “Vasara ir ļoti īpašs laiks – ir ļoti patīkami atrasties uz skatuves un izjust enerģijas apmaiņu ar klausītājiem. Pērnajā sezonā aktīvi viesojāmies un iepazinām cilvēku pārpilno Rīgas vecpilsētu. Esam viesojušies kā Liepājā, tā Jelgavā. Man bijusi lieliska iespēja iepazīt Latvijas skaisto un neskarto dabu, darot to, kas ir mana sirdslieta – radot un izpildot mūziku,” stāsta Čārlijs Vaskess.

Grupas “ATOM” līderis arī stāsta, ka grupa pašlaik aktīvi strādā pie sava pirmā studijas albuma “Milky Way”, kurā tiks ietverta ļoti radoša un daudzšķautņaina mūzika. “Albumā būs dzirdami dažādi mūzikas stili – “rock-fusion” un arī “indie” mūzikas elementi. Vēlamies, lai mūsu klausītāji aizdomājas par to, cik ātri lidojam cauri notikumiem un “Piena Ceļa” galaktikai. Mēs joprojām par to zinām ļoti maz – bez mums pasaulē ir virkne citu galaktiku un simtiem miljardu zvaigžņu. Cenšoties izprast nezināmo, apjaušam – cik tālu mēs varētu doties, ja ne ar kosmosa kuģi, tad izmantojot savu iztēli gan. Mūsu mērķis – palīdzēt cilvēkiem ceļot savā iztēlē. Albumā būs kā liriskas un aizkustinošas melodijas, kā arī parūpēsimies par enerģijas lādiņu.”

Par grupu “ATOM”

Grupu „ATOM” 2018. gada sākumā dibināja producents un basģitārists Ainārs Majors un dziedātājs, komponists Čārlijs Vaskess (Charlie Vas) Apvienības īpašais akcents ir solista Čārlija balss tembrs. Čārlijs Vaskess 2016. gada vasarā no Panamas pārvācās uz dzīvi Latvijā, uz kuru viņu atveda mīlestība un vēlme, nodarbojoties ar profesionālu mūziku, iepazīstināt ar oriģinālu mūziku, kas radusies starpvalstu sintēzē.

Foto: http://ejuz.lv/31y9

TOP Komentāri

avatar