Anastasija Samoilova gatavo gaspačo
Zupa vai šķidri salāti? Kas īsti ir aukstā tomātu zupa gaspačo, noskaidros pludmales volejboliste Anastasija Samoilova. Raidījuma Vakariņas pa lēto ceturtajā epizodē sportiste un Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis demonstrē komandas cienīgu sniegumu tomātu ķeršanas izaicinājumā un no tomātiem gatavo vasarīgu gaspačo.
Gaspačo ar grauzdētu maizi
4 personām
Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Izmaksas kopā: 7,47 eiro
Izmaksas par vienu porciju: 1,87 eiro
Sastāvdaļas:
1 mango;
1 garais gurķis Rimi;
2 paprikas;
1 sīpols;
3 ķiploka daiviņas;
500 g tomātu;
300 ml tomātu sulas Rimi;
sāls;
čili pulveris Rimi;
olīveļļa;
sauja svaiga bazilika;
puse ciabatta maizes.
Pagatavošana
Sagriez dārzeņus un mango smalkos gabaliņos un liec lielā traukā. Pievieno smalki sakapātu baziliku, tomātu sulu, čili pulveri, sāli un kārtīgi samaisi. Lai zupu padarītu šķidrāku, pielej aukstu ūdeni. Zupu pirms pasniegšanas atdzesē ledusskapī.
Maizi sagriez lielās šķēlēs, apslaki ar eļļu un apgrauzdē cepeškrāsnī grila režīmā.
Foto: publicitātes
TOP Komentāri